Madonas pilsētas atklātais basketbola turnīrs „VEMOLS Ziemassvētku kauss-2018”

iesūtīts: 2018.12.28 14:46
Madonas pilsētas sporta centrā 22.decembrī notika jau tradicionālais basketbola turnīrs vīriešu un jauniešu komandām „VEMOLS Ziemassvētku kauss-2018.” Šogad turnīrs sapulcināja rekord lielu dalībnieku skaitu 10 komandas – Ozoli, Barkava, „Visneiedomājamākais”, „One last dance”, Cesvaine, Lubāna, „Bura”, „Srotsmadona.lv”, „Fake Taxi/Vemols”, „Zelts/BJSS”.

     Ļoti liels prieks par Madonas BJSS absolventiem, kuri ,izbaudot kluso ģimenēs kopā būšanas Ziemassvētku laiku – sapulcināja pārējos bijušos komandas biedrus un izveidoja komandas,lai atkal satiktos, priecātos par basketbolu un labi pavadītu laiku. Daudzu komandu kodolu veidoja tieši Madonas BJSS atsevišķu gadu absolventi.

     Komandas tika sadalītas 2 grupās pa 5 komandām, spēles notika uz abiem laukumiem no 8.30- 21.00. Kopā turnīrā tika aizvadītas 20 spēles grupās un 5 spēles par attiecīgo vietu šajā turnīrā.

     Apakšgrupu spēļu rezultāti bija ļoti svarīgi, un šajās spēlēs bija gan intriga, gan asumi, gan skaistas basketbola epizodes. Spēlē par 9.vietu turnīrā tikās komandas  „Visneiedomājamākais” un „Zelts/BJSS”. Ar rezultātu 58:42 uzvaru un 9.vietu turnīrā izcīnīja komanda „Zelts/BJSS”. Spēlē par 7.vietu turnīra tikās koamndas „Bura” un Ozoli. Pārliecinošu uzvaru 47:33 un 7.vietu izcīnīja „Bura”. Spēlē par 5.vietu tikās komandas Lubāna un „One last dance”. Arī šajā duelī pārliecinoša uzvara 53:33 un 5.vieta turnīrā komandai „One last dance”.

     Mazajā finālā jeb spēlē par 3.vietu tikās „Srotsmadona.lv” un Barkava. Sīvā, nervozā cīņā, spēles beigās uzvaru ar 71:61 un 3.vietu turnīrā „izrāva” komanda „Srotsmadona.lv”. Lielajā finālā jeb spēlē par 1.vietu tikās „Fake Taxi/Vemols” un Cesvaine. Komanda Cesvaine bija iztērējusi visu „pulveri” apakšgrupas cīņās un vadībā finālā bija tikai pusi spēles, bet beigās ar rezultātu 47:65 atzina „Fake Taxi/Vemols” komandas pārākumu.

     1.-3.vietu ieguvējas komandas SIA „VEMOLS” direktore Olga Strumpe un Egons Strumpe apbalvoja ar kausiem, medaļām un šampanieti, pārējās komandas ar piemiņas kausu, turnīra labākos 5 spēlētājus jeb simbolisko piecinieku ar piemiņas balvām. Par turnīra vērtīgākajiem spēlētājiem tika nosaukti Artūrs Škute (Barkava), Rūdolfs Zemītis („Srotsmadona.lv”), Jānis Iškāns (Cesvaine), Andris Pētersons un Miks Kalniņš ( „Fake Taxi/Vemols”).

     Paldies ka bijāt tik daudz, tik aktīvi un visi godam izturēja šo garo dienu!

     Novēlu visiem basketbola draugiem Laimīgu, veiksmīgu un dažādām uzvarām bagātu Jauno 2019.gadu! 

 Agnis Beķeris
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums