BK ” MADONA/BJSS „ 1.posma svarīgākās spēles

iesūtīts: 2018.12.03 17:23
BK MADONA/BJSS savu trešo sezonu LBL2 1.posmā uzsākuši ar 4 uzvarām un 6 zaudējumiem. Ļoti svarīga būs nākamā mājas spēle 7.decembrī 20.00 Madonas pilsētas sporta centrā pret VEF skola komandu. Uzvaras gadījumā BK MADONA/BJSS var iekļūt –pirmo reizi 3 sezonu laikā, 12 spēcīgāko komandu pulkā un ,aizvadot 2.posma sacensības, cīnīties par vēl kādu vietu augstāk, jo būs jau nopelnīta vieta „play-off”.

     Pēc gūtās trešās uzvaras Rīgā 18.novembrī pār BJBS Rīga/A.Kraukļa VEF , nākamajā spēlē 22.novembrī pret grupas līdervienību OC Limbaži- tika dota iespēja sevi parādīt jaunajiem un citiem spēlētājiem, kas citās spēlēs tiek mazāk izmantoti, un komandas līderi varēja apārstēt traumas un tikt galā ar veselības problēmām. Spēlē pret OC Limbaži godam turējāmies tikai pirmajā puslaikā (20-24, 21-26), bet spēles otrajā daļā savu pārākumu teicami nodemonstrēja viesi. Sestais zaudējums 56:97 (K.Bitels 13, E.Skuja 9, E.Pētersons 8, R.Zemītis 7, J.Juška 7, D.Kolns 6, E.Malta 4, A.Šilinskis 2 punkti).

     1.decembrī Madonā izcīnījām savu ceturto panākumu, pārspējot Bauskas BJSS/ SC Mēmele komandu, kurai pirmajā sezonas spēlē izbraukumā zaudējām ar 3 punktu starpību. Šajā spēlē pirmais puslaiks bija ļoti kvalitatīvs, nekliboja metienu precizitāte un otrajā spēles daļā vajadzēja tikai veiksmīgi novest cīņu līdz pozitīvam iznākumam un uzvarai 90:77 (N.Nīgalis 19, A.Škute 16, J.Mednis 13, J.Juška 9, E.Skuja 6, E.Pētersons 6, R.Zemītis 5, J.Iškāns 5, K.Bitels 4, A.Šilinskis 3, E.Malta 2, N.Skripka2 punkti).

     Nepilnas divas nedēļas pirms Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas pirmā posma turnīra beigām zināmas deviņas komandas, kas nodrošinājušas vietu savu grupu pirmajā četriniekā un otrajā posmā cīnīsies par 1.-12. vietu.

     A grupa. Astoņu komandu konkurencēvietu pirmajā četriniekā jau garantējušas BK “Saldus” (10-2) un BK “Ķekava” (9-2), tuvu pirmajam mērķim ir Kandava/”COMPOR” (8-3). Uz ceturto vietu pretendē “LU/BS Rīga” (6-6), kā arī “Ezerzeme/Rēzekne” (5-7) un RTU (5-6).

     B grupa. Septiņu komandu turnīrā lielākā intriga atrisinājās piektdien Līvānos, kur mājinieki ar 72:77 zaudēja “BA Turība). Līdz ar to pirmais četrinieks jau skaidrs: “Jelgava”/LLU 8-4, RSU 8-3, “Ventspils Augstskola” 8-3, BK “BA Turība” 8-3. Seko “Līvānu stikls” 6-5 un vēl tikai vienu spēli.

     C grupa. Pirmajā četriniekā droša vieta ne tikai “OC Limbaži” komandai (10-0) un “Gulbenes bukiem” (8-1), bet arī Bauskas komandai (6-5), kas paliks labāko kvartetā arī gadījumā, ja līdzās ar 6 uzvarām nostāsies arī valmierieši un madonieši (lai tā notiktu, baušķeniekiem jāzaudē “Gulbenes bukiem”, “Valmiera Glass VIA-2” jāuzvar izbraukumā Limbažos, bet madoniešiem jāpieveic “VEF skolu” un “Bukus”). Tādā gadījumā savstarpējo spēļu bilance 4. vietā izvirzīs madoniešus. Liela nozīme būs 7. decembra spēlei “Madona/BJSS” – “VEF skola”.

     Mēs gaidīsim  skaļus līdzjūtējus kuplā un draudzīgā pulkā Madonas pilsētas sporta centrā jau 7.decembrī 20.00 pret VEF skola komandu. Un atceraties, ka katrā spēlē kādam no skatītājiem ir iespēja vinnēt dāvanu karti no krodziņa „Šlāgeris”, veikala „Papīrs” un b/n „Kurši”!

 Agnis Beķeris
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums