Uzsāk akciju dzīvnieku patversmes iemītnieku atbalstam

iesūtīts: 2011.08.08 11:42
8. augustā grāmatnīcā „Saule” (Saules ielā 11) tiek uzsākta skolas papīra izstrādājumu pārdošanas akcija ar mērķi atbalstīt dzīvnieku patversmes „Dzīvnieku draugs” četrkājainos iemītniekus – no katra izdarītā pirkuma divus santīmus ziedojot dzīvnieku patversmei. Akcija notiks līdz jaunā mācību gada pirmajai nedēļai – 5. septembrim.

Akcija atbalstīt dzīvnieku patversmes iemītniekus ir turpinājums šī gada pavasarī organizētajai makulatūras vākšanas kampaņai, kuras rezultātā vecās grāmatas, avīzes un citi papīra un kartona izstrādājumi tika nodoti otrreizējai pārstrādei, izgatavojot dažādus skolas papīra izstrādājumus – burtnīcas, klades, zīmēšanas un akvareļa albumus. Pērkot burtnīcas un klades, madonieši pastarpināti ziedos divus santīmus patversmes dzīvniekiem. Savukārt, par saziedotajiem līdzekļiem mūsu mazajiem, nelaimē nonākušajiem draugiem – suņiem un kaķiem, tiks sagādāti medikamenti un pārtika.

Grāmatnīcā „Saule”, iegādājoties saviem bērniem nepieciešamās lietas jaunajam mācību gadam, kā arī vienlaicīgi palīdzot dzīvnieku patversmei, būs nopērkamas speciāli izstrādātas, ar mūsu mazo draugu fotoattēliem un zīmējumiem noformētas, rūtiņu klades (48 lpp.), rūtiņu un līniju burtnīcas (18 lpp.), A4 un A3 formātu zīmēšanas albumi (30 lpp.), un A4 un A3 formātu akvareļu albumi.

Papildus visi akcijas pirkumu čeki virs pieciem latiem piedalīsies loterijā, kas notiks 6. septembrī, izlozējot galveno balvu – ģimenes biļeti uz Rīgas Zooloģisko dārzu.

„Mūsdienās, kad finanšu līdzekļu esamība ir kļuvusi par teju eksistenciālu jautājumu daudziem no mums, būtiski ir atbalstīt tos, kuri par sevi nespēj parūpēties. Kā zināms, tieši rudeņos, pirms aukstās ziemas, ir visvairāk pamestu dzīvnieku. Tāpēc ir lieliski, ka pastāv tādas dzīvnieku patversmes, kuras, neskatoties uz apstākļiem, rūpējas par nelaimē nonākušām radībām. Ir patiess prieks, ka arī grāmatnīca „Saule” sadarbībā ar madoniešiem var šajā procesā piedalīties un palīdzēt”, atzīst Gunta Stalidzāne, grāmatnīcas „Saule” vadītāja.

Papildus informācija:

Viesturs Deksnis,

SIA „Latvijas Grāmata” pārstāvis,

T. 29404286


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums