Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=9892

TE IR DARBS! Izsludināta pieteikšanās uz ekonomista amatu Madonas novada pašvaldībā.

2020.09.01 14:06

Madonas novada pašvaldība, reģistrācijas numurs 90000054572, izsludina pieteikšanos uz vakanto ekonomista amatu.

Prasības pretendentam:

Galvenie pienākumi:

Iesniedzamie dokumenti:

Papildu informācija:

Pieteikumu, kam jāsatur visi iesniedzamie un prasībām atbilstošie dokumenti, var iesūtīt pa pastu, iesniegt personīgi slēgtā aploksnē Madonas novada pašvaldības Lietvedības nodaļā Saieta laukumā 1, Madonā, Madonas novadā, LV-4801 vai iesūtīt e-pastā pasts@madona.lv. Uz aploksnes vai e-pastā jābūt norādei “Pieteikums uz ekonomista amatu”

Pretendenti, kuri, pamatojoties uz iesniegtajiem dokumentiem, visvairāk atbilst izvirzītajām prasībām tiks uzaicināti uz pārrunām.

Pieteikums jāiesniedz vai jānodrošina tā iesūtīšana līdz 2020 gada 11. septembrim plkst. 16.00; pēc šī termiņa iesniegtie, iesūtītie pieteikumi netiek izvērtēti.

  

Pieteikuma dokumentos norādītie  personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu pretendentu atlasi atbilstoši normatīvajiem aktiem nodarbinātības jomā. Atbilstoši Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13.panta 1. punktam sniedzam informāciju par iesniegto personas datu apstrādes tālākajām darbībām Madonas novada pašvaldībā: personas datu apstrādes pārzinis ir Madonas novada pašvaldība, juridiskā adrese Saieta laukums 1, Madona, Madonas novads, LV-4801, tālr. Nr. 64860090; datu apstrādes juridiskais pamats- Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta b) apakšpunkts un c) apakšpunkts, 9.panta 2. punkta b) apakšpunkts un Darba likums.