Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=9698

Bēbīšu skoliņa "Asniņš" aicina!

2020.06.30 10:14

Biedrība "KASTANĪTIS - BĒRNIEM" bebīšu skoliņa "Asniņš" piedāvā nodarbības māmiņām un jaunajiem vecākiem.

To uzdevumi ir:

  1. Sniegt iespēju topošajām māmiņām, jaunajām māmiņām un viņu atbalsta personām, tai skaitā sociālā riska grupām integrēties sabiedrībā, rast risinājumus aktuālām problēmām un daļēji novērst to cēloņus.
  2. Sniegt psiholoģisku atbalstu un speciālistu palīdzību ( mikrologopēda, pediatra, ģimenes psihoterapeita, fizioterapeita, mūzikas terapeita, smilšu terapeita, fitoterapeita, fitnesa trenera,  kinestētiskā hendlinga speciālista, ginekologa, dūlas u.c. speciālistu lekcijas).
  3. Dot iespēju jaunajiem vecākiem tikties un dalīties pieredzē un attīstīt viņu prasmes bērnu kopšanā un attīstības veicināšanā.
  4. Dot iespēju bērniem jau no mazotnes būt kopā ar vienaudžiem. 
Nodarbības notiek Madonas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes ,,Kastanītis” zālītē , Blaumaņa 19, Madonā.

Šoreiz - J.Norviļa Madonas Mūzikas skolas telpās.

03.07.2020.  - tikšanās ar sertificētu fitnesa treneri Iveta Dreimani

Vingrošana grūtniecēm un māmiņām ar mazuļiem. Ikviena sieviete grūtniecības laikā ir skaista, jo viņa zem sirds nēsā jaunu dzīvību – mazuli. Lai gaidīšanas laiks būtu harmoniskāks, ārsti topošajām māmiņām iesaka nesēdēt pie televizora vai datora un nemitīgi neēst „par diviem”, bet gan nodarboties ar vingrošanu. Vingrošanai grūtniecības laikā un arī pēc tās ir daudz pozitīvu faktoru, piemēram, grūtniecības laikā un arī vēlāk aprūpējot mazuli papildu slodzi piedzīvo mugurkauls, tāpēc vingrošana, stiprinot vēdera presi un iegurņa muskuļus, palīdz stiprināt un saudzēt arī mugurkaulu, tāpat vingrošanas laikā topošās māmiņas iemācās pareizi elpot, kas savukārt atvieglo dzemdību sāpes un piegādā mazulim vairāk skābekli.


Ārija Logina k.t. 26456234