Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=9618

TE IR DARBS! Izsludināta pieteikšanās uz H.Medņa kultūrizglītības centra Dziesmusvētku skolas vadītāja vietu.

2020.05.27 09:03

Madonas novada pašvaldības Madonas novadpētniecības un mākslas muzejs uz nenoteiktu laiku aicina darbā H.Medņa kultūrizglītības centra Dziesmusvētku skola vadītāju.

Darba vieta: H.Medņa kultūrizglītības centrs Dziesmusvētku skola, “Dzintari”, Praulienas pag., Madonas novads

Prasības pretendentiem:

Galvenie amata pienākumi:

Piedāvājam:

Pieteikties līdz 2020. gada 19. jūnijam plkst. 15.00 sūtot dokumentus elektroniski uz e-pastu: pasts@madona.lv vai pa pastu sūtot uz Madonas novada pašvaldību, adrese: Saieta laukums 1 Madona, LV 4801 ar norādi “Vakance - H.Medņa kultūrizglītības centra Dziesmusvētku skola vadītājs”.

Pieteikums sastāv no:

Pēc iesniegto dokumentu izvērtēšanas, sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks izvirzīti uz otro atlases kārtu – klātienes interviju.

Papildus informācija:  +371 26 541 110


Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK 13.pantu, Madonas novada 

pašvaldība informē, ka:

-jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs pretendentu atlases norisi un iesūtot CV un motivācijas vēstuli, persona piekrīt tās datu apstrādei personāla atlases vajadzībām;

Jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Madonas novada pašvaldība, reģistrācijas Nr.90000054572, adrese Saieta laukums 1, Madona, Madonas novads, LV-4801;

Papildu minētas regulas 13.pantā minēto informāciju Jūs varat iegūt rakstot uz e-pasta adresi datuaizsardziba@madona.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 64860090.

Vienlaikus informējam, ka Madonas novada pašvaldība saskaņā ar Vispārīgo datu aizsardzības regulu neuzkrāj saņemtos pieteikuma dokumentus un neveido CV datu bāzi, līdz ar ko informējam, ka pretendentu iesūtītie dokumenti tiks iznīcināti saskaņā ar normatīvajos aktos noteikto.