Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=9614

Uzvelc savu tautastērpu par godu Latvijai!

2020.05.25 16:20

Latvija – Tas ir vārds, kas ierakstīts manās matu krokās un uzgleznots uz audekla manās rokās. Latvija – tas ir stāsts, kas ievīts ļaužu darbos un spēkos sīkstos – gan vakaros, gan agros rītos. Ik vienā nopūtā un prieka dvesmā, ik vienā vēja šalkoņā un putnu dziesmā gaisā nestā. Caur mīlestību un rūpēm līdz neatlaidīgam spītam no pirmā saules stara pavasarī līdz pirmajam sniegam sarmā tītam.

 

Atsaucoties Latvijas Nacionālais kultūras centra aicinājumam - 4. maijā, Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas 30. gadadienā, Madonas novada Ļaudonas pagasta amatiermākslas kolektīvi - senioru paaudzes deju kolektīvs “Divi krasti”, vidējās paaudzes deju kolektīvs “Grieze” un jauktais koris “Lai top!” piedalījās virtuālajā gājienā “Uzvelc tautas tērpu par godu Latvijai”.

Ļaudonieši savai Latvijai sūtīja sveicienus svētkos – sniedzot savu daļiņu sirdsmīlestības, dāvājot ieskatu, kas  katram no mums ir Latvija – tie ir mūsu lauki un meži, tās ir stirpas dzimtas un tēva mājas.. Tā ir mūsu Latvija. Un mēs ikviens esam daļa no Latvijas.


Informāciju sagatavoja: Signe Prušakeviča

Ļaudonas kultūras nama vadītāja