Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/programma-latvijas-skolas-soma?fu=read&id=9452

“Latvijas skolas soma” norises Andreja Eglīša Ļaudonas vidusskolā 2019./2020.m.g. 1.semestrī:

2020.03.18 17:06

Informācija no skolas mājas lapas par “Latvijas skolas soma” norisēm Andreja Eglīša Ļaudonas vidusskolā 2019./2020.m.g. 1.semestrī:

Skolēnu pašpārvalde Valmierā!

30.11.2019

2019.gada 30.novembrī skolēnu pašpārvaldes dalībnieki devās nelielā izbraucienā uz Valmieru. Tur mēs apmeklējām Vidzemes Augstskolu, kuru mums izrādīja bijušās Andreja Eglīša Ļaudonas vidusskolas skolnieces: Kristīne Kuprane (viņa ir bijusi arī pašpārvaldes vadītāja) un Natālija Šmeisa. Viņas ar lepnumu stāstīja par savām jaunajām mājām, kā nereti tās dēvē studenti, parādīja nelielu prezentāciju par un ap Vidzemes Augstskolu. Sniedza noderīgu informāciju, apmainījāmies ar jautājumiem. Šī tikšanās mums lika aizdomāties par tālākām mācību gaitām. Pēc kopā būšanas Vidzemes augstskolā mēs devāmies uz Valmieras teātri skatīties izrādi ‘’80 dienas apkārt zemeslodei’’. Par šo teātra izrādi mēs varam teikt- fantastiska! Mums  bija iespēja 2 stundās kopā ar Filiasu Fogu, Āķi, misteru Fiksu pabūt gandrīz vai visos pasaules kontinentos.   Mums  izrāde  ļoti patika.                           

Ieteiktu visiem doties šādos izbraucienos, jo tie rada kopā būšanas prieku un saliedētību!

Skolēnu pašpārvaldes dalībniece Diāna Praškeviča, 9.kl.

 

Tur mūs uzņēma divas studentes, mūsējās - Kristīne un Natālija! 

 


Viņas sniedza izzinošu informāciju par savu skolu!  


Arī aizraujoša prezentācija tika mums gatavota!  

Esam konferenču zālē!  

 

Tas mums ļoti patika - multimediju centrs!  

 

Šis uzraksts Augstskolā iedvesmo!  

 

Dienas izskaņā skatījāmies izrādi Valmieras teātrī!  

 

Leļļu teātris "Mazā raganiņa" Madonā.

26.11.2019

Šī izrāde ir par izvēlēm. Mazā raganiņa vēl ir ļoti jauna, viņai ir tikai 127 gadi. Kādu dienu viņa nonāk izvēles priekšā - ir jāsaprot, kas tad īsti ir labas un kas ir nelabas lietas. Vai labās lietas tiešām ir labas, vai tomēr ne... Kad rodas šis jautājums, pat burvestības īsti nepalīdz atrast pareizo atbildi, tādēļ labi, ka blakus vienmēr ir gudrais draugs krauklis Abrakss, kurš zina visu... gandrīz visu.

26. novembrī šo izrādi devās skatīties 1.-4. klases skolēni uz Madonas kultūras namu. Skolēniem ļoti patika šī izrāde, bija arī pamācība par to, ka vajag klausīt un nedarīt blēņas! 

Diāna Anna Šteinberga, 4. klase

 

5. klases ekskursija uz Latvijas Nacionālo teātri!

19.10.2019

    Mēs, 5. klase, 19. oktobrī “Latvijas skolas somas” ietvaros devāmies uz teātra izrādi "Alise Brīnumzemē" Latvijas Nacionālajā teātrī. Izrāde bija jautra un smieklīga, ar interesantiem tēliem un tērpiem. Bija arī mūsdienīgi tēli no videospēlēm. Mums patika šis brauciens kopā ar klasi. Labprāt apmeklētu vēl kādu teātra izrādi. 

Kaspars Zālītis, 5. klase