Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=9143

Jaunpiebalgas Brīvības rogaininga Pašvaldību kauss ir ieguvis īpašnieku!

2019.11.20 10:40

2019. gada 16. novembrī komandas no 14 Latvijas pašvaldībām satikās, lai Jaunpiebalgā un tās ainaviskajā apkārtnē cīnītos par Brīvības rogaininga Pašvaldību kausu! 64 Latvijas pašvaldību komandas ar 138 dalībniekiem šajā miglainajā novembra dienā noskaidroja uzvarētājus Latvijas ceturtajā Pašvaldību kausa izcīņā.

 Par kausa ieguvi 4 stundu distancē sacentās 14 no Latvijas pašvaldībām- drosmīgākās, izturīgākās un uzņēmīgākās. Lielākā pārstāvniecība bija mājiniekiem-Jaunpiebalgas novadam, bet no viesiem- Mārupes novadam, tai pat laikā tālāko ceļu uz Jaunpiebalgu mēroja komandas no Durbes un Saldus novadiem. Kārļa Miesnieka iecienītās ainavas no Viņķu kalna, Gaujas līkločus, Kupolmājas, Jēču kalna skatus, Piebalgas puses mežus un laukus iepazina arī pašvaldību komandas no Kandavas, Olaines, Saulkrastu, Kocēnu, Tukuma, Gulbenes, Apes, Alūksnes, Madonas un Vecpiebalgas novadiem.

Uzvarētāju balvas vīriešu komandu konkurencē izcīnīja mājinieki-Jaunpiebalgas pašvaldības pārstāvji, sieviešu komandu konkurencē – Gulbenes novads, bet jauktajā – Kocēnu novads!

Kā jau katru Brīvības rogainingu-ieguvēji ir visi, bet uzvarētājs var būt tikai viens. Un 2019. gadā Brīvības rogaininga Pašvaldības kausu ieguva Apes novada pašvaldība! Otro vietu ieguva Saldus novads, bet trešo- Kocēnu novads! Apsveicam!

Īpaši izgatavoto balvu Jaunpiebalgas novada pašvaldības vārdā Apes novada pašvaldības sportistiem pasniedza Jaunpiebalgas Domes priekšsēdētājs Laimis Šāvējs.

Rezultāti publicēti: https://coksilva.lv/sacensibas/brivibas-rogainings/

Uz tikšanos nākamajā gadā 14.novembrī Kuldīgā!

COK Silva un Jaunpiebalgas novada pašvaldība

Foto: