Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/jaunumi?fu=read&id=8994

Turpinās pretendentu pieteikšana balvai "Sudraba gailis - 2019"

2019.10.02 09:48

Madonas novada jauniešu dome(MNJD), rīko Madonas novada jaunatnes lietu gada balvas „Sudraba gailis” pasniegšanas ceremonijas pasākumu, kas, viennozīmīgi, ir svarīgākais jaunatnes dzīves gada notikums Madonas novadā. Tas ir pasākums, kurā tiek godināti aktīvākie, iniciatīvas bagātākie novada jaunieši un viņu atbalstītāji. Balvas tiek sadalītas astoņās nominācijas, atspoguļojot jauniešu daudzšķautņaino darbību visa gada garumā. Ceremonija „Sudraba Gailis 2019”, norisināsies š.g. 29. novembrī, Ļaudonas kultūras namā. Kā ierasts, pasākuma programma tiks piesātināta ar prominentiem viesiem, svinīgām uzrunām un košiem, skanīgiem priekšnesumiem.

Šajā gadā "Sudraba gailis - 2019" par savu simbolisko vadmotīvu izvēlējies čemodānu, kas pilns ar jauniešiem svarīgām vērtībām - drosmi, uzdrīkstēšanos, draudzību, zināšanām prasmēm, inicatīvām u.t.t.

MNJD aicina ik vienu pārdomāt, atcerēties par kādu drosmīgu, nesavtīgu, aktivitātēm pilna čemodāna īpašnieku, kurš ir pelnījis, ka viņa panākumus ierauga un novērtē arī citi, un pieteikt viņu Madonas novada Jaunatnes lietu gada balvai “Sudraba Gailis 2019”.

Lai pieteiktu savu kandidātu kādā no astoņām nominācijām, spied šeit: 

Informāciju sagatavoja un ievietoja 
Indra Veipa