Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=8620

SIA "Madonas slimnīca" pārbūves darbi turpinās

2019.05.22 15:26

Madonas novada pašvaldības SIA “Madonas slimnīca” ir informējusi iedzīvotājus par vērienīgiem būvniecības darbiem, kas noris slimnīcas ēkas vecajā korpusā.

Būvdarbu ietvaros plānots veikt vispārceltnieciskos darbus, elektroinstalācijas, vājstrāvu tīklu izbūves darbus, apkures sistēmas un siltumezgla izbūvi, ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūvi, ventilācijas sistēmas izbūvi, UAS sistēmas izbūvi, skābekļa un hemodialīzes sistēmas izbūves darbus.

Slimnīcas vecā korpusa 1. stāvā un 2. stāvā ir veikti demontāžas darbi, izbūvētas jaunas grīdas koridoros, pacientu palātās un ārstniecības kabinetos, notiek inženiertīklu (ūdensapgāde, kanalizācija, ventilācija) izbūve.

Slimnīcas infrastruktūras uzlabošanas rezultātā tiks veikta ambulatorās nodaļas paplašināšana, ļaujot nodrošināt vienmērīgāku pacientu plūsmu pie ārstiem speciālistiem. Veicot infrastruktūras ieguldījumus bērnu nodaļā, tiks atjaunotas telpas, lai izvietotu bērnu nodaļu jaunās telpās un nodrošinātu tām mūsdienīgu aprīkojumu, uzlabotu vidi un paaugstinātu drošību.

Būvdarbus projekta ietvaros veic SIA “Trast Būve”, būvuzraudzību nodrošina SIA “Skaidrītes Zepas birojs” un autoruzraudzību nodrošina SIA  “B&L projekti”.

Kopējās būvniecības izmaksas ir EUR 376 470,73, no kurām būvdarbu izmaksas ir EUR 370 849,74, būvuzraudzības izmaksas EUR 3 836,24 un autoruzraudzības izmaksas ir EUR 1 784,75.

  


Informāciju sagatavoja: Indra Kārkliņa

Madonas novada pašvaldības

SIA “Madonas slimnīca” projektu vadītāja