Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=8407

Noskaidroti labākie galda tenisa čempionātā

2019.03.25 10:03

Madonas novada čempionāts galda tenisā 2019, norisinājās šī gada 23. martā Praulienas pamatskolas sporta zālē. Kopumā uz sacensībām atbrauca 16 galda tenisa spēlētāji, tai skaitā 1 dalībnieks – jaunietis līdz 18 gadiem.

Dalībnieki tika salozēti pa četrām grupām, katrā pa 4 dalībnieki, no katras grupas uz labāko astotnieku tika 2 labākie spēlētāji. Cīnoties par pirmajām 8 vietām dalībnieki izspēlēja apļa sistēmu, gluži tāpat arī 2 vājākie tenisa spēlētāji no grupas cīnījās no 9. – 16. vietai – izspēlējot apļa sistēmu. Spēles bija ļoti spraigas un interesantas gan labāko astoņu grupā, gan no 9.-16. vietai. Precīzu vietu sadalījumu nevarēja noteikt pat līdz pēdējai spēlei, kas ļāva saglabāt lielisku intrigu dalībnieku starpā. Uz pirmajām trīs vietām vēl divas kārtas līdz beigām pretendēja  vismaz 6 dalībnieki. Beigās saskaitot visus punktus kopā 2 dalībniekiem bija vienāds punktu skaits no 14 iespējamiem punktiem, abi bija izcīnījuši 13 – visu noteica savstarpējā spēle. Un šogad par 2019. gada Madonas novada čempionāta galda tenisa uzvarētāju vīriešu konkurencē kļuva Igors Tupiņš (Sauleskalns), kurš arī godam aizstāvēja pagājušā gadā izcīnīto kausu. 2. vietu izcīnīja Arnis Šahno, 3. vietu izcīnīja Rihards Jēcis. 4. vieta Uldis Miglinieks, kurš arī palīdzēja iekārtot sacensībām sporta zāli. 5. vieta Gints Viņauds, 6. vieta Dzintars Apinis. Pirmo 3. vietu ieguvēji saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātās medaļas, bet uzvarētājs kausu.

Jauniešu grupā tā kā piedalījās tikai viens dalībnieks – Haralds Grīnvalds, viņš arī kļuva par čempionu galda tenisā jauniešiem, saņemot kausu un medaļu. Vīriešu konkurencē cīnīties šogad par astotnieku bija diezgan grūti, bet potenciāls ir liels. Tik uz priekšu!

Paldies visiem galda tenisa spēlētājiem par piedalīšanos, paldies Praulienas pagasta pārvaldei un Sarmītei Lazdiņai par atbalstu čempionāta rīkošanā.

Sacensību galvenais tiesnesis: V.Ikaunieks


Madonas novada čempionāta galda tenisa rezultāti

23.03.2019., Prauliena, Praulienas pamatskola

1. Igors Tupiņš

2. Arnis Šahno

3. Rihards Jēcis

4. Uldis Miglinieks

5. Gints Viņauds

6. Dzintars Apinis

7. Jānis Svilis

8. Renārs Vārsbergs

9. Armands Kecko

10. Rainers Ramanis

11. Uģis Viņauds

12. Māris Kleinbergs

13. Aigars Kuzņecovs

14. Dāvis Vikmanis

15. Haralds Grīnvalds

16. Artūrs Krasovskis