Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=8401

Degumnieku čempionāts klasiskajā svaru stieņa spiešanā guļus

2019.03.20 14:37

6.aprīlī trešo reizi notiks Madonas novada Degumnieku čempionāts klasiskajā spiešanā guļus. Tas būs Latvijas kausa 6.posms.

Sacensību vieta paliek nemainīga - Madonas novada Ošupes pagasta Degumniekos, pamatskolas sporta zālē, Skolas – 13.

Sacensību dalībniekiem jāņem vērā, ka svēršanās notiks no pulksten 9.30 līdz 11.00 (pa svaru kategorijām pieaugošā kārtībā - sievietes, seniori, jaunieši, juniori, vīrieši), savukārt sacensību sākums paredzēts pulksten 11.30. Gaidīti tiek arī līdzjutēji! Ieeja – brīva.

Pašlaik Latvijas Kausā 2019 spiešanā guļus vadībā ir izvirzījusies Bauska, tai uz pēdām min Aizkraukles sporta centrs, savukārt tam seko Smagatlētikas un cīņas klubs Madona.

Sacensības tiek rīkotas ar mērķi ne tikai popularizēt spēka sportu Latvijā, veselīgu dzīvesveidu, jaunu interesentu piesaisti, bet gan arī noskaidrot Madonas novada čempionu spiešanā guļus. Kā vienmēr madoniešu rīkotajās sacensībās ir krietns pulks atbalstītāju, līdz ar to arī balvu klāsts ievērojams.

Komandu pieteikumi jāveic interneta adresē: “www.piedalies.sp.lv” līdz 3.aprīlim. Detalizētāks sacensību apraksts ir pieejams: http://piedalies.sp.lv/.

Sacensības organizē biedrība “SCK Madona” sadarbībā ar Ošupes pagasta pārvaldi un Latvijas Pauerliftinga Federāciju. Sacensības atbalsta: Latvijas republikas Izglītības un zinātnes ministrija,  Ošupes pagasta pārvalde, interneta veikals http://veikals.sp.lv.,  sportlab Dion.

NOLIKUMS 


Informāciju sagatavoja: Inita Savicka

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Latvijas Pauerliftinga federācija

e-pasts: sab@sp.lv, mob. Tālr. 29180354