Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=8265

Izziņo muzikālā pasākuma „Ezera skaņas“ 2019. gada norises datumu

2019.02.01 11:27

Gaidot vasaras festivālu sākumu, muzikālā pasākuma „Ezera skaņas“ rīkotāji izsludina šī gada koncerta uz ezera norisi.

Jau septītās „Ezera skaņas“ ar nosaukumu „Ceļš sākas šonakt. Es dodos mainīties, kas tematiski pētīs zemūdens dzīles, pielīdzinot tās cilvēka zemapziņas plašumiem, aicina tikties 17. augustā Vestienā, Kāla ezerā pirms saullēkta, plkst. 4.00, lai baudītu mierpilnas mūzikas un vides objektu koncertu.

„„Ezera skaņas“ ir netipisks, nekomerciāls muzikāls pasākums. Tā akcents ir kvalitatīvas mākslinieciskas idejas un brīva radošā izpausme. Tas ir izteikti dabai draudzīgs un mieru nesošs notikums, kas atraisa un saliedē cilvēkus. Šī gada programma piedāvā koncerta apmeklētājiem doties tumsā, kas imitē ceļu uz savu zemapziņu un tās dziļākajiem apcirkņiem. Pasākumam ir mirklīgs raksturs, kas atgādina sapni, kurā apmeklētāji kustas nojaušamā virzienā, orientējoties pēc skaņas un savas izvēles,“ skaidro pasākuma veidotāji.

Muzikālais pasākums „Ezera skaņas“ tradicionāli sākas pirms saullēkta uz skatuves, kas peld Kāla ezera vidū. Cilvēki pasākumu apmeklē laivās, un visapkārt valda tumsa un klusums. Pasākumam sākoties, ezera vidū parādās pirmie gaismas objekti un pirmās skaņas. Tās pieaug līdz ar gaismu un piedzīvo kulmināciju, saulei uzlecot.

Biļetes uz „Ezera skaņām“ nopērkamas www.eKase.lv. Ieejas biļetē nav iekļauta laivas noma. „Ezera skaņas“ piedāvā laivu rezervāciju katrā Kāla ezera ostā un to var iegādāties kā papildu biļeti. Laivas nomas cenā ir iekļautas arī drošības vestes. Informācija par muzikālo pasākumu „Ezera skaņas“ pieejama arī mājaslapā.

Ieeja pasākuma ostās – 16. augustā no plkst. 20.00.


Video.

Papildu informācijai: Helvijs Fiņķis

Producents Tālrunis: 27814044

E-pasts: helvijs@ezeraskanas.com


Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa