Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=8246

Madonas novada Mētrienas pasta nodaļa jaunās un mājīgās telpās no 2019.gada 14.februāra

2019.01.29 10:10

No 2019.gada 14.februāra Madonas novada Mētrienas pagasta Mētrienas pasta nodaļa pārceļas uz jaunām un mājīgām telpām pagasta pārvaldē Mētru ielā 1. Klientiem jaunajās telpās tiks nodrošināts daudzveidīgs preču sortiments un iespēja par pirkumu norēķināties ar banku maksājumu kartēm. Pasta nodaļas darbalaiks netiek mainīts.

Jaunajās telpās Mētrienas pasta nodaļa piedāvās visus līdz šim pieejamos pasta pakalpojumus, kā arī daudzveidīgu preču sortimentu, kas pamatā tiks izvietots atvērtā tipa stendos, ļaujot ērtāk izvēlēties vēlamo pirkumu. Nodaļa jaunajās telpās būs aprīkota ar modernu kases sistēmu, elektronisko parakstu ierīci par sūtījumu saņemšanu, kā arī maksājumu termināli, ļaujot par pirkumu norēķināties ar banku maksājumu kartēm.

Mētrienas pasta nodaļas jaunajās telpās nodrošināta ērta piekļuve arī jaunajiem vecākiem ar bērnu ratiņiem un apmeklētājiem ar kustību traucējumiem.

Nodaļas darbalaiks saglabājas nemainīgs: pirmdienās–ceturtdienās no plkst.9 līdz 13.30 un piektdienās no plkst.9 līdz 12.30.

Mētrienas pagasta klienti par pasta nodaļas adreses izmaiņām tiks informēti ar īpašiem paziņojumiem savās pastkastītēs, un šī informācija būs pieejama arī pasta nodaļas līdzšinējās telpās. 



Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 4000 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

 

Sīkākai informācijai: Gundega Vārpa
Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja
Tālr.: +371 67608505 | Mob.: +371 26628729
E-pasts: pr@pasts.lvgundega.varpa@pasts.lv
twitter.com/latvijas_pastsfacebook.com/latvijas.pastsinstagram.com/latvijas_pasts

‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa