Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=7885

Radošo darbu konkurss bērniem un jauniešiem „Uzmanību – es, tu, mēs un ūdens!”

2018.09.05 08:59

Madonas novadpētniecības un mākslas muzejs sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldi, realizējot nodibinājuma “CEMEX Iespēju fonds” atbalstīto projektu “SOS!H20 muzejā”, organizē konkursu bērniem un jauniešiem “Uzmanību – es, Tu, mēs un ūdens!”.

Konkursa mērķis ir veicināt bērnos un jauniešos interesi par vienu no vērtīgākajiem dabas resursiem – ūdeni, attīstīt radošo iniciatīvu un vēlmi izzināt Latvijas dabas bagātības. Bērni un jaunieši tiek aicināti radīt darbus, kuros parādītu ūdens dažādo pielietojumu, ar ūdens piesārņojumu saistītās problēmas, nozīmīgumu dabas procesos, cilvēku ikdienas dzīvē, folklorā un reliģijā.

Konkursā aicinām piedalīties bērnus un jauniešus vecumā no 2-16 gadiem, īpaši mīļi gaidām darbus no bērniem ar īpašām vajadzībām.   

Konkursa norises laiks no 2018. gada 5. – 28. septembrim. Darbus aicinām iesniegt elektroniski irbe.liga@gmail.com vai atnesot uz Madonas muzeju tā darba laikā (Skolas iela 12, Madona, 3. stāvs, 313. kabinets, parakstoties par darba iesniegšanu). Darba otrā pusē (ja tas nav iespējams, tad atsevišķā aploksnē, uz kuras norādīts darba nosaukums) jānorāda informācija par tā autoru – vārds, uzvārds, vecums, kontaktinformācija, darba nosaukums).

Konkursa uzvarētāji dosies ekskursijā uz Teiču dabas rezervāta Sildu dabas taku Dabas aizsardzības pārvaldes gida pavadībā un saņems Dabas aizsardzības pārvaldes un Madonas muzeja balvas, turklāt labākie darbi tiks izlikti izstādē arī muzeja foajē.

Papildu informācija par konkursu:  tālr. 64823844 vai 64822483, irbe.liga@gmail.com, Līga Irbe mob. tālr. 29750811, konkursa nolikums – www.madonasmuzejs.lv vai ŠEIT



Informāciju sagatavoja: Līga Irbe
MNM galvenā speciāliste

Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa