Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=7831

Barkavas pagasta pārvalde otro gadu pēc kārtas uzvar Madonas novada pašvaldību darbinieku sporta spēlēs!

2018.08.20 15:42

18.augustā Mārcienā, teicamos laika apstākļos, notika Madonas novada pašvaldību sporta spēles, kurās piedalījās 12. Madonas novada pagastu un Madonas novada pašvaldības administrācijas komandas.

Sporta spēles organizēja Mārcienas pagasta pārvalde, kuri pēc godīgas spēles principa sporta spēlēs paši nestartēja. Sporta spēles notika 9.komandu sporta veidos un dalībniekiem bija iespēja piedalīties 5 individuālajos sporta veidos. Kā ierasts spēlēs bija jautrības stafete, makšķerēšana, vadītāju cīņa, zolīte, sporta darba organizatoru sacensības. Kopvērtējumā tika saskaitīti iegūto vietu punkti, atņemot vienu sliktāko rezultātu. Par 2018.gada sporta spēļu uzvarētājiem ar iegūtajiem 23. punktiem otro gadu pēc kārtas kļuva  - Barkavas pagasta pārvaldes komanda, otrajā vietā – ar 35.punktiem Mētrienas pagasta pārvaldes komanda, bet trešajā vietā ar izcīnītajiem 37.punktiem Kalsnavas pagasta pārvaldes komanda. Sporta spēļu moto bija “Stilīgie 80 desmitie”, kur galveno balvu ieguva Mētrienas komanda.

Paldies visām komandām par piedalīšanos sporta spēlēs. 2019.gadā pašvaldību sporta spēles norisināsies Vestienas pagasta pārvaldes teritorijā.

Paldies arī Mārcienas pagasta pārvaldei par lielisku sporta spēļu organizēšanu, personīgi Edgaram Lācim, sacensību galvenajam tiesnesim Jevgēnijam Tarasovam un viņa tiesnešu komandai. Liels paldies Mārcienas pansionāta vadībai un darbiniekiem par garšīgajām pusdienām.

 Mazliet foto no sporta spēlēm www.madona.lv sadaļā pašvaldība /galerijas

                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators   M.Gailums