Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=7768

“SMScredit.lv BMX čempionāta” sezona ar piektā posma sacensībām turpināsies Madonā

2018.07.27 13:17

Šīs nedēļas sestdienā, 28. jūlijā, Madonā esošajā “Smeceres sila sporta bāzē” notiks Baltijas valstu lielākā BMX sacensību seriāla “SMScredit.lv BMX čempionāta” piektais posms. Tikmēr svētdien šeit pat gaidāmas “Smeceres sila kausa” sacensības.

 
“SMScredit.lv BMX čempionātā” aizvadīti četri posmi, kas notikuši Ventspilī, Jelgavā, Vecpiebalgā un Burtnieku novada “Avotos”. Lielā daļā vecuma un meistarību grupu iezīmējušies favorīti uz uzvaru sezonas kopvērtējumā, tomēr par savām pozīcijām pilnībā drošs nevar justies neviens braucējs.

Sezonas piektais posms šīs nedēļas sestdienā notiks BMX kluba “Madona” mājas trasē, kas atrodas mājīgajā un rosīgajā “Smeceres sila” sporta bāzē. Sacensību sākums gaidāms pulksten 13:00, bet izšķirošā cīņa par godalgām sāksies pēc pulksten 16:00. Ātrākie braucēji tiks noskaidroti kopumā 19 vecuma un meistarības grupās. ‘

Tikmēr svētdien no pulksten 11:00 aizraujošas un sportiski azartiskas sacensības būs vērojamas “Smeceres sila kausa” izcīņā.

“SMScredit.lv BMX čempionāta” sestajā sezonā iekļauti kopumā septiņi posmi, kas visas sezonas garumā norisinās dažādās Latvijas vietās. Sacensību seriāls, kurā piedalās dalībnieki ne tikai no Latvijas, bet arī Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Krievijas un Baltkrievijas, orientēts uz bērnu, jauniešu, kā arī amatieru grupām. Katrā posmā par uzvaru sacentīsies arī elites un junioru apvienotās grupas sportisti. Sesto gadu pēc kārtas Latvijas lielākā BMX sacensību seriāla galvenais atbalstītājs ir “SMScredit.lv”.


2018. gada “SMScredit.lv BMX čempionāta” sezonas kalendārs:

28.07. – Madona

11.08. – Saldus

25.08. – Rīga



‌Informāciju sagatavoja: Toms Markss
‌Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs
‌Tālrunis: +371 26255435  
‌Elektroniskā pasta adrese: toms@lrf.lv

‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa