Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=7675

LR Saemā sveic jaunatnes basketbola izcilniekus

2018.06.25 08:28

Latvijas Jaunatnes basketbola līgas delegācija otrdien, 19.jūnijā devās tradicionālajā vizītē uz Saeimu, kur Saeimas priekšsēdētāja biedrs Gundars Daudze sveica sezonas labākos spēlētājus, trenerus un tiesnešus, Rīgas Biznesa skolas stipendijas ieguvēju, kā arī tos jaunos basketbolistus, kuri treniņus un spēles pratuši savienot ar labām sekmēm mācībās. Atzinības rakstus par prasmi savienot basketbola treniņus un spēles ar labām sekmēm mācībās (liecībā neviena atzīme nav zemāka par 7) nopelnījuši 150 LJBL dalībnieki, no kuriem vizītē Saeimā diemžēl varēja piedalīties tikai 100.

     Liels prieks un lepnums par to, ka šo 100 jauniešu vidū bija arī Madonas BJSS audzēkņi Kristers Greidiņš, Kristofers Pauls Pātaga un Edijs Skuja!

     Par sezonas labākajiem absolventiem – Valdemāra Baumaņa kausa ieguvējiem – atzīti Ventspils “Spars” audzēkne Luīze Šepte un Valmieras sporta skolas audzēknis Edgaru Kaufmanis.

     RTU Rīgas Biznesa skola piekto gadu kādam Latvijas Jaunatnes basketbola līgas absolventam nodrošina apmaksātu studiju vietu mācībām programmā Bachelor of Business Administration (BBA) jeb “Vadīšana starptautiskos uzņēmumos”– sākot ar nākamo mācību gadu to izmantos Elīna Pabērza (BJBS “Rīga/Jugla”).

     Par LJBL 2018. gada sezonas treneriem atzīti Agnis Beķeris (Madona), Jānis Butāns (BS “Ķeizars”), Ainārs Čukste (BJBS “Rīga/Rīdzene”), Mārtiņš Fomins (BJBS “Rīga/DSN”), Alvils Kaufmanis (Valmiera), Maija Kubliņa (BJBS “Rīga/TTP), Aigars Nerips (BJBS “Rīga/Rīdzene” un Ādaži), Pēteris Ozoliņš (Ogre), Pēteris Višņevičs (Saldus) un Daiga Žvirble (Rīgas 3. BJSS).                                                                                       

     Par LJBL 2018. gada sezonas tiesnešiem atzīti Dāvis Graudiņš, Pēteris Grīnbergs un Leo Liepājnieks.

     Vēlot veiksmi basketbola laukumos- treniņu, spēļu veiksmīgu apvienošanu ar labām un teicamām sekmēm arī nākošajā sezonā – uz tikšanos būvējot labus pamatus nākošajai sezonai dienas treniņnometnēs un jubilejas „25.Topbumba-2018” vasarā! 

 Agnis Beķeris