Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=7674

Basketbolistu dienas nometnē

2018.06.25 08:15

Gatavojoties jau nākamajai sezonai,no 17.-22.jūnijam Madonā notika pirmā dienas nometne jaunajiem basketbolistiem. Liles prieks,ka nometnē piedalījās tuvu pie 40 jaunajiem basketbolistiem no Madonas,Ērgļiem un Lubānas.

Pirmā nometnes diena sākās ar viesu treneru dalību. 3 stundu treniņu Madonas pilsētas sporta centrā vadīja treneris no Igaunijas Chris Moore un Polijā dzīvojošais bijušais NBA spēlētājs Mike Ansley ,kurš 3 gadus spēlējis NBA komandās Orlando MagicPhiladelphia 76ers and Charlotte Hornets,pēc tam Eiropā -Spānijā,Turcijā,Izraēlā,Polijā.

     Basketbols ir ļoti ātrs, tehnisks un atlētisks, tāpēc spēlētājiem jāuzlabo esošās prasmes, lai tās laukumā pielietotu jaunajā sezonā. 6 dienu laikā jaunieši dienā aizvadīja 2 treniņnodarbības. Pirmajā dienas treniņā uzlabojām fiziskās īpašibas Priežu kalna parkā, bet otrajā treniņā zālē „slīpējām” tehniku un aizvadījām sacensības spēlē 1:1 un 5:5. Tika veidots priekšstats par veselīgu dzīvesveidu, dienas režīmu un uzturu, par ko liels paldies tirdzniecības un atpūtas centram „Efeja”.     Par labu darbu un aizvadītajām sacensībām nometnes laikā, pēdējā dienā labākie un  visi jaunieši saņēma gardas balviņas.

     Vasara ir tas laiks, kad bērniem sākas ilgi gaidītais brīvlaiks, bērni atpūšas, sporto un piedalās dažādās nometnēs. Tāpēc Madonas BJSS basketbola nodaļas treneris Agnis aicina zēnus 2006./2007./2008./2009.g.dz. uz dienas treniņnometnēm no 9.-13.jūlijam Barkavā; no 13.-17.augustam Madonā un no 20.-24.augustam Barkavā.

     Paldies Madonas BJSS, Madonas pilsētas sporta centram, Ērgļu novada domei, trenerim Ivaram Teterim, audzēknim Mikam Kalniņam, pašiem bērniem un viņu vecākiem- par veiksmīgi aizvadīto pirmo dienas nometni!

     Uz tikšanos treniņos no 9.-13.jūlijam Barkavā un basketbola spēles!

 Agnis Beķeris