Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=7598

Komanda Kumace - Madonas novada atklātā čempionāta florbolā uzvarētāji

2018.05.28 14:58

Noslēdzies Madonas novada atklātais čempionāts florbolā vīriešiem, kuram pieteicās astoņas komandas.

. Čempionāta laikā grafiku neizturēja FK Jēkabpils komanda un izstājās. Komandas savā starpā izspēlēja vienu riņķi noskaidrojot vietas no 1. līdz 7. Pusfināla pirmajā spēlē tikās regulārā čempionāta pirmās vietas ieguvēji Nazis un Pārējie Darba Rīki komanda un ceturtās vietas ieguvēji komanda Kumace. Tikai spēles papildlaikā gūstot vārtus ar rezultātu 2:1, komanda Kumace uzvarēja un iekļuva finālā. Otrajā pusfināla spēlē, Kusas komanda ar rezultātu 4:2 uzvarēja komandu TripleeurospermumPerferatum. Spēlē par Madonas novada atklātā čempionāta bronzas medaļām Nazis un Pārējie Darba Rīki komanda sacentās ar TripleeurospermumPerferatum. Spēles gala rezultāts 11:0 Nazis un Pārējie Darba Rīki komandas labā un bronzas medaļas.   Finālspēlē sacentās Kumace un Kusas komandas. Vēl otrā perioda 37.minūtē rezultāts bija 1:1, taču Kumaces komanda 38.minūtē guva vārtus(Lauris Gailums)un pirmo reizi komandas pastāvēšanas vēsturē izcīnīja Madonas novada atklātā čempionāta zelta medaļas.

 Komandas saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātos kausus, dalībnieki medaļas, bet uzvarētāju komandas dalībnieki piemiņas kausus. Balvas tika pasniegtas arī rezultatīvākajam spēlētājam – Sandijam Kalniņam / Nazis un Pārējie Darba Rīki / 39.punkti(19+20) un labākajam vārtsargam -  Arvim Kalniņam/ Nazis un Pārējie Darba Rīki /(atvairīto metienu% 92,22). Sacensību organizatoru speciālās balvas tika pasniegtas Artūram Keiselim/Kumace/ un Armandam Kecko/Kusa/.

Par čempionāta sekmīgu norisi paldies florbola klubam Madona, sacensību galvenajam tiesnesim Kalvim Koskevičam un viņa komandai.

                Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums