Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=7525

Veiksmīgi noslēdzies 2017./2018.gada Praulienas atklātais turnīrs galda tenisā

2018.05.07 14:03

29.aprīlī, Praulienas skolas zālē, norisinājās 6.kārta Praulienas atklātajā turnīrā galda tenisā.

Sacensībās piedalījās 29 galda tenisa cienītāji.

Paldies sacensību dalībniekiem un sveicam ar uzvarām!

1.vietu izcīnīja  Aigars Žvīgurs  no Gulbenes, 2.vietu Guntis Lezdiņš no Valmieras,

3.vietu  Guntis Dulbergs  no Balviem.

Starp junioriem 1.vietu  izcīnīja Haralds Grīnvalds  no Dzelzavas, 2.vietu  Andris Gargurnis  no Gulbenes, 3.vietu  Raivo Krusts  no Lubānas.


KOPVĒRTĒJUMS

Šajā pašā dienā Praulienas atklātais turnīrs galda tenisā noslēdzās un tika noskaidroti visa turnīra uzvarētāji.

Kopvērtējumā 1.vietu Guntis Lezdiņš no Valmieras, 2.vietu izcīnīja  Aigars Žvīgurs  no Gulbenes,3.vietu  Guntis Dulbergs  no Balviem. Nākamais aiz sešinieka palika , Uldis Miglinieks no Madonas.

Starp junioriem 1.vietu  izcīnīja Haralds Grīnvalds  no Dzelzavas, 2.vietu  Andris Gargurnis  no Gulbenes, 3.vietu  Rudolfs Galss  no Lubānas.

Īpaši jāizceļ vienīgā sieviete, Vita Kore no Gulbenes, kura piedalījās 5 kārtās un godam turējās blakus vīriem, kopvērtējumā izcīnot 12.vietu.

Praulienietis Edijs Bebers, kur piedalījās četrās kārtās, izcīnīja 15.vietu.

Uzvarētāji saņēma kausus, medaļas, piemiņas veltes, bet visi dalībnieki saņēma piemiņas nozīmītes ar Praulienas pagasta emblēmu.

Turnīrs ir kļuvis populārs galda tenisistu vidū, un tam apliecinājums ir arī pārstāvēto novadu un pilsētu skaits. Visa turnīra laikā dalību ņēma sportisti no Smiltenes, Pļaviņām, Rēzeknes, Alojas, Cēsīm, Lubānas, Gulbenes, Valmieras, Balviem, Alūksnes un Madonas, kā arī no Kalsnavas, Barkavas, Sarkaņiem, Aiviekstes, Sauleskalna un Dzelzavas.

Sacensības organizēja Praulienas pagasta pārvalde. Pie sacensību organizēšanas aktīvu dalību ņēma šo sacensību dalībnieki – Uldis Miglinieks un Jānis Svilis. Par ko viņiem sakām īpašu Paldies!  Liels Paldies par atsaucību turnīra tiesnesim Zigmāram Gulbim.

Uz tikšanos nākošajā turnīrā galda tenisā Praulienā!

Sporta darba organizatore Praulienas pagastā Sarmīte Lazdiņa.