Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/jaunumi?fu=read&id=7422

Jauniešus uz tikšanos aicina akrobātikas šova grupa “Street Warriors”

2018.04.07 11:32

Lai par programmas "Erasmus+: Jaunatne darbībā" iespējām uzzinātu pēc iespējas plašāks jauniešu loks, kā arī, lai gūtu iedvesmu no veiksmīgiem pieredzes stāstiem, Eiropas Komisija ir izstrādājusi starptautisku iniciatīvu “Network or Role Models”, kuras mērķis ir iedvesmot jaunieti līdzdarboties, mazināt atstumtību, radikalizāciju, kā arī veicināt sociālu iekļaušanu, aktīvu pilsoniskumu un piederību Eiropas vērtībām, radot vietu nopietnām un nenopietnām sarunām ar iedvesmas personām (Role Models)

Pirmā tikšanās norisināsies Madonā Madonas novada multifunkcionālajā jaunatnes iniciatīvu centrā "KUBS" ar JSPA veiktajā jauniešu aptaujā izvirzīto iedvesmas personu – Gati Kondrātu (22 gadi) no Ogres, kura hobijs ir akrobātika un pasākumu vadīšana un kurš ikdienā ir biedrības “Street Warriors” un uzņēmuma SIA “Big Show” vadītājs.  

Jaunieši aicināti pieteikties pieteikties pasākumam līdz 10. aprīlim:https://goo.gl/forms/byJAR51yop22zZ5H2  

Interesanti, ka pirmsākumi Gata panākumu virknei meklējami arī kādā “Erasmus+: Jaunatne darbībā” projektā. Tieši tad, kad Gatis sāka nodarboties ar ielu vingrošanu, viņam bija iespēja piedalīties Jauniešu apmaiņas projektā Maķedonijā. Projekta tēma – teju likumsakarīgi – ielu vingrošana.  14. aprīļa pasākuma programmā: - interaktīvs priekšnesums kopā ar šova komandu “Street Warriors”; - iedvesmas stāsti; - informācija par jauniešu iespējām Eiropā. 

Latvijā Eiropas Komisijas izstrādāto iniciatīvu jauniešiem īsteno JSPA


Informāciju ievietoja
Indra Veipa
MNMJIC "KUBS" jaunatnes darbiniece