Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=7340

Madonietes – finālā!

2018.03.12 11:11

9.-10. martā Madonas sporta centrā risinājās Latvijas jaunatnes čempionāts volejbolā meitenēm U-14 grupā (2004. gadā dzimušas un jaunākas).

Piedalījās sešas komandas, kuras cīnījās par divām ceļazīmēm uz Latvijas čempionāta finālu, kas notiks 5.-6. maijā. Šo komandu konkurencē madonietes spēlēja pārliecinoši. Pirmajā dienā ar uzvaru pār Aizkraukles NSS (Nereta) 2-0, Minusas volejbola skolu 2-1 un Rīgas volejbola skolu (2.komanda) arī 2-1 tika likti pamati iekļūšanai Latvijas čempionāta finālā.

10. martā nervozā un saspringtā spēlē pēc zaudētā 1. seta tika pieveikts Tukums ar 2-1. Šo spēli iespaidoja fināla tuvums. Pēdējā cīņā, parādot labu un saturīgu volejbolu, madonietes pārliecinoši uzvarēja Limbažus/Salacgrīvas NSS ar 2-0. Izcīnīta 1. vieta turnīrā, un fināls madonietēm nodrošināts. Komandai ir prieks par labu spēli un spēju koncentrēties izšķirošos sacensību mirkļos. Komandā spēlēja: Jasmīna Bērziņa, Karīna Ričagova, Zane Kuldperka, Marta Dzilna, Agnese Romule, Felicita Trokša, Lauma Škutāne, Marta Rudzīte, Unda Kalniņa.

Paldies līdzjutējiem par atbalstu!

Jānis Sudārs,

Madonas BJSS volejbola treneris

Komentārs bildei. Madonas U-14 komanda pēc uzvarētajām spēlēm. Foto no spēļu arhīva.