Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=7315

Par biļešu tirdzniecību Madonā uz Dziesmusvētku koncertiem. Papildināts ar Kultūras ministrijas jaunumiem

2018.03.01 19:34

3.martā no pulksten 11:00 līdz 17:00 Madonas pilsētas kultūras nama Biļešu Paradīzes kase (Raiņa ielā 12, Madona) uzsāk biļešu tirdzniecību uz XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku koncertiem.

3.martā Madonas pilsētas kultūras nama lielās durvis būs atvērtas no pulksten 9:00, kasē sāks savu darbu no pulksten 11:00.
Kasē vienā pirkuma reizē viena persona varēs iegādāties ne vairāk kā 4 biļetes uz katru no Dziesmu un deju svētku pasākumiem, piemēram, ja vēlas iegādāties biļetes uz 3 pasākumiem, tad maksimālo iegādājamo biļešu skaits ir 12 biļetes.

3.martā no pulksten 11:00 biļetes uz Dziesmu un deju svētkiem tirgos arī interneta veikalā - bilesuparadize.lv .
Viena pirkuma reizē interneta veikalā bilesuparadize.lv varēs iegādāties 8 biļetes, bet ne vairāk kā 4 biļetes uz vienu pasākumu.

Vairāk informācijas mājaslapā dziesmusvētki.lv
: https://dziesmusvetki.lv/biletes/par-biletem/
3.martā ik pēc 10 minūtēm tiks sniegta operatīva informācija par biļešu tirdzniecības gaitu - gan medijiem, gan sociālo tīklu kontos, gan mājaslapā dziesmusvetki.lv

1.    Par Dziesmu un deju svētku biļetēm lasīt šeit
2.    Par XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku programmu lasīt šeit

Kases telefona numurs: 648 22631.

Informāciju iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama direktore Ilze Šulce.

PAPILDINĀTS: KULTŪRAS MINISTRIJAS JAUNUMI
Jau rīt, 3.martā pulksten 11:00 visās “Biļešu Paradīzes” kasēs Latvijā un internetā sāks tirgot Dziesmu un Deju svētku biļetes. XXVI Vispārējo latviešu dziesmu un XVI Deju svētku programmu veido 65 pasākumi, no kuriem 43 pasākumi ir bezmaksas. Projekts paredz noteikt ieejas biļešu cenas 19 svētku pasākumiem. Biļešu cenu amplitūda uz visiem Svētku maksas notikumiem ir 2 līdz 65 eiro. Vairāk

Papildināts: 02.03.2018..

Ievietoja:
Inga Arāja