Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=7214

Novada čempionātiem volejbolā pusfināli un fināli 17.februārī Madonas pilsētas sporta centrā

2018.02.05 10:01

Svētdien, 4. februārī noskaidrojās pusfināla pāri Madonas novada atklātajam čempionātam vīriešu un sieviešu komandām.

Madonas sporta centrā notika ¼ fināla spēles. Regulārā čempionāta uzvarētājas Madonas komanda nopelnīja brīvdienu un jau gaidīja savas pretinieces pusfinālā. Pirmajā dienas spēlē tikās komandas “Gumaka Māsas” (2. vieta regulārajā čempionātā) un Madona 2002 (7), kurā ar 3:0 spēcīgākas bija Gumaka Māsas. Otrā spēlē laukumā devās komandas Varakļāni (3) un Ļaudona (6). Šajā spēlē spēcīgākas izrādījās Varakļānu komanda (3:0). Dienas pēdējā ¼ fināla spēlē tikās Lubānas (5) un Barkavas (4) volejbolistes. Kā jau iepriekš varēja prognozēt, šo komandu cīņa bija visneprognozējamākā. Zaudējot pirmo setu, Barkavas komanda uzvarēja nākamos 3 un svinēja uzvaru sīvā spēlē ar rezultātu 3:1. Līdz ar to pusfināla pāri izskatās šādi:

Madona (1)                  Barkava (4)

Gumaka Māsas (2)       Varakļāni (3)

Vīriešu komandām, Barkavas pamatskolas sporta zālē, notika pēdējā sabraukuma spēles. Līdz spēļu dienai cerības uz regulārā čempionāta pirmo vietu saglabāja trīs komandas. Mētrienas komanda savas spēles bija izspēlējusi un ar divos apļos iekrātiem 15 punktiem atradās līderpozīcijā, taču tiem ar 12 punktiem sekoja MADNO komanda un ar 9 punktiem komanda Logu Maiņa. Abām komandām bija vienādas  izredzes pacīnīties par pirmo vietu regulārajā čempionātā. Pirmajā dienas spēlē tikās komandas MADNO un Ērgļi, kurā ar 2:0 pārāki bija MADNO. Otrā dienas spēlē tikās Logu Maiņa un Ērgļi. Arī šajā spēlē Ērgļu komanda piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 0:2. Pēc šīm spēlēm komanda MADNO tabulā “noķēra” Mētrienas komandu un uzvaras attālumā līdz 15 punktu robežai, nokļuva Logu Maiņas komanda. Pēdējā regulārā čempionāta spēlē izšķīrās pirmo triju vietu sadalījums. Notikumiem bagātā spēlē spēcīgāki bija Logu Maiņas spēlētāji (rezultāts 2:1), bet, uzvarētais spēles 1 sets ļāva komandai MADNO triumfēt regulārajā čempionātā. Pusfināla pāri izskatās šādi:

MADNO (1)     Ērgļi (4)

Mētriena (2)     Logu Maiņa (3)

Pusfināla cīņas un spēles par medaļām gan dāmām, gan kungiem, notiks Madonas sporta centrā 2018. gada 17. februārī. Spēļu sākums pulksten 10:00.