Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=7202

Linda Svilāne uzvar starptautiskajās skvoša sacensībās

2018.01.29 10:22

No 2018.gada 19. janvāra līdz 21.janvāram Portugles pintoreskajā pilsētā Porto norisinājās šī gada pirmais Eiropas oficiālais Gran Prix skvoša turnīrs veternāniem – spēlētājiem virs 35 gadu vecuma. Pulcējot vairāk kā 150 sportistus no aptuveni 20 Eiropas valstīm, tika noskaidroti stiprākie 11 dažādās vecuma kategorijās.

Latviju sacensībās pārstāvēja nupat 35 gadus sasniegušie sportisti no Madonas skvoša kluba – Linda Svilāne un Jānis Melderis. Linda Svilāne, savā grupā uzvarot Itālijas, Francijas un Nīderlandes skvošistes, izvirzījās kā favorīte un finālā pret Polijas sportisti Evu Buckovski (Ewa Buczkowska) ar 3-0 rezultātu izcnīnīja 1.vietu. Jāatzīst, ka sākotnējā turnīra favorīte vāciete Stefānija Leibere (Stefanie Leiber) izstājās traumas dēļ.

Jānim Melderim sacensību pirmajā kārtā neizdevās pieveikt ar otro numuru izlikto portugāli Nelsonu Pereiru (Nelson Pereira), līdz ar to nespējot iekļūt labāko astontiekā un ierindojoties 11.vietā savā vecuma grupā.

Minētie sportisti, kā arī pieredzējušais skvoša veterāns no Madonas Voldemārs Svilāns gatavojas dalībai Spānijas oficiālajam turnīram Valensijas pilsētā šī gada martā.

Raksta autors:

Voldemārs Svilāns,

Madonas skvoša kluba prezidents