Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=7188

Madonas novada jaunatnes komandas teicami startē Latvijas 71.skolēnu sporta spēlēs dambretē

2018.01.24 15:36

Salacgrīvas novada Liepupes vidusskolā 2018.gada 20.janvārī norisinājās Latvijas 71. skolēnu sporta spēles 64.lauciņu dambretē(Latvijas jaunatnes čempionāta pusfināls), kurās piedalījās arī 29 Madonas novada jaunatnes komandas dambretisti startējot četrās vecuma grupās.

Pēc četru kārtu izspēles Madonas novada jaunatnes čempionātā tika noskaidroti tie jaunieši un jaunietes, kas pārstāvēs Madonas novada komandas šinīs sacensībās. Jaunākajā grupā U-8 zēniem par Latvijas 71.skolēnu sporta spēļu čempionu kļuva Jēkabs Stepiņš(Liezēres pamatskola), bet 6. vietu šinī grupā izcīnīja Iļja Voropanovs (Degumnieku pamatskola) pavisam piedalījās 54 dalībnieki. Komandu kopvērtējumā Jēkabs un Iļja kopā ar Aneti Vintišu(Kalsnavas pamatskola) un Lindu Putniņu(Madonas pilsētas vidusskola) izcīnīja sudraba medaļas un kausu par 2.vietu. U-16 vecuma grupā, Madonas novada komanda izcīnīja 3. vietu, saņemot bronzas medaļas un kausu par 3.vietu. Komandā startēja Kristiāns Mileiko(Barkavas pamatskola), Jevgēnijs Stepanovs(Liezēres pamatskola), Signe Lāsma Strazdiņa(Liezēres pamatskola) un Šarlote Ivanovska(Dzelzavas pamatskola). Panākumus U – 13 vecuma grupā meitenēm izcīnīja Dina Jūlija Juhneviča(Dzelzavas pamatskola) 4.vieta un Terēze Stepiņa(Liezēres pamatskola) 6.vieta, 41.dalībnieces konkurencē. U-10 vecuma grupā meitenēm 52.dalībnieču konkurencē 6.vieta Amandai Švirkstei( Dzelzavas pamatskola). Paldies visiem Madonas novada komandas dalībniekiem par startiem sacensībās. Prieks un gandarījums par to, ka tiesības finālā spēlēt izcīnīja pieci Madonas novada jaunie dambretisti.

 Paldies Madonas pilsētas pārvaldniekam Guntim Ķeverim par atbalstu transportam, , Madonas novada komandas dalībnieku pagastu pārvaldēm par atbalstu, bērnu vecākiem par atbalstu un sapratni, skolotājam Herbertam Milleram par komandas komplektēšanu, skolotājam Jāzepam Juhnevičam par komandas vadīšanu un protams liels paldies skolotājiem, kas sagatavoja Madonas novada jaunos dambretistus sacensībām un turpina ar viņiem strādāt .

            Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums