Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=7033

Izskanējis labdarības koncerts "Baltā ūdensroze"

2017.11.28 17:39

Ar Latvijas operas solistu krāšņu piedalīšanos 27.novembrī Madonas pilsētas Kultūras namā izskanējis labdarības koncerts „Baltā ūdensroze” atbalsta centra izveidei Madonā.

Koncertā ar pasaulslavenām operu ārijām, klasiskām un reliģiska rakstura dziesmām uzstājās iizcili Latvijas operdziedātāji - Kristīne Zadovska, Marlēne Keine, Rihards Millers, Juris Vizbulis, Sergejs Jēgers, kā arī koris „Reversium” (Varakļāni), koncertmeistare Ērika Millere. Mākslinieku emocionālais un teatrālais sniegums ļāva izbaudīt katra priekšnesuma stāstu un noskaņu.

Pēc madonieša, aktiera un populāro televīzijas šovu vadītāja Valtera Krauzes un viņa domu draugu iniciatīvas tika vākti naudas līdzekļi „Mātes un jaundzimušā bērna krīzes atbalsta centra” izveidei Madonā, Parka ielā 6. Topošajā centrā tiks uzņemtas sievietes, kas nonākušas krīzes grūtniecības situācijā, kurām nav kur palikt, kuras ir vardarbībā cietušas vai ir kādi citi iemesli, kas liek domāt par grūtībām saglabāt bērniņu. Brīdī, kad māte nolems bērnu saglabāt, jaunveidojamais „Mātes un jaundzimušā bērna atbalsta centrs” būs vieta, kur abiem palikt, saņemt nepieciešamo medicīnisko, psiholoģisko un vienkārši aprūpes atbalstu. 

Projekts tika īstenots, sadarbojoties iedzīvotājiem, uzņēmējiem un Madonas novada pašvaldībai.

Šis bija otrs Latvijas operas solistu labdarības koncerts Madonā, ko veidoja Valtera Krauzes iedvesmotā organizatoru komanda. Pērn tika vākti naudas līdzekļi higiēnas vajadzību nodrošināšanas un atpūtas centra „Baltā istaba” izveidei Madonā, Parka ielā 6 (savākti nepilni 4000 eiro).


TIKAI KOPĪGIEM SPĒKIEM IESPĒJAMS GLĀBT SIRDI UN DZĪVĪBU LATVIJAS RĪTDIENAI!


‌‌Paldies ikvienam ziedotājam, kopā saziedoti 5777,57 EUR.

















Vairāk foto.


‌Informāciju sagatavoja: Ilze Riekstiņa