Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=6999

“Informācijas centrs imigrantiem” Vidzemes reģiona kontaktpunkts aicina Jūs uz tikšanos!

2017.11.10 14:49

Profesionāls jurists un konsultanti sniegs bezmaksas konsultācijas un būs iespēja saņemt atbildes uz dažādiem sociāliem un juridiskiem jautājumiem par dzīvi Latvijā.

2017. gada 15. novembrī, plkst. 12.00 Madonas Sarkanajā krustā, Parka ielā 4, Madonā.

Temati:

Uzmanību! Pasākumā tiks nodrošināti tulki, lai informāciju klients varētu saņemt sev saprotamā valodā, lūdzu līdz 13.11. uz e pastu ici.cesis@gmail.com informēt par valodu, kurā vēlams saņemt informāciju.

Papildu informācija: Baiba Zalcmane, ICI reģionālā kontaktpunkta Vidzeme Cēsīs vadītāja, mob. tālr.: +371 25719266.

ICI darbojas kā vienas pieturas aģentūra, nodrošinot informāciju un atbalstu personām, kas Latvijā ieradušās no valstīm ārpus Eiropas Savienības, dodot profesionālu atbalstu pakalpojumu sniedzējiem visās Latvijas pašvaldībās, koordinējot pakalpojumu apzināšanu un pieejamību dažādām imigrantu grupām. TOP 10 valstis, kuru pilsoņi gada laikā visbiežāk konsultējušies ICI: Krievija, Sīrija, Ukraina, Ķīna, Indija, Baltkrievija, Turcija, Pakistāna, Irāka, Uzbekistāna.

Informācijas centrs tiek īstenots Patvēruma, migrācijas un integrācijas fonda ietvaros un to līdzfinansē Eiropas Savienība. Centra darbību nodrošina un attīsta biedrība „Patvērums „Drošā māja”. Granta līgums Nr. PMIF/12/2016/1/1. Vairāk informācijas www.integration.lv




‌‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa