Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=6984

Apsveicam Kristiāna Dāvida "Kalna skolu" ar uzvaru If Drošības fonda konkursā

2017.11.06 22:59

Kristiāna Dāvida pamatskola “Kalna skola” iegūs līdzekļus vides pielāgošanai bērniem ar kustību traucējumiem.

Biedrības “Brāļu draudze” Kristiāna Dāvida pamatskola “Kalna skola” ir kļuvusi par vienu no trim If Drošības fonda projektu konkursa uzvarētājām, iegūstot līdzekļus 1000 eiro apmērā skolas ieejas pielāgošanai bērniem ar kustību traucējumiem.  

Kristiāna Dāvida pamatskolā “Kalna skola” tiek organizēti dažādi pasākumi un vasaras nometnes, kurās piedalās arī bērni ar īpašām vajadzībām. Bērnu pārvietošanās ir apgrūtināta, jo ieeja skolā nav pielāgota personām ar kustību traucējumiem un ratiņkrēslos. Par If Drošības fonda konkursā iegūtajiem līdzekļiem pamatskola izbūvēs gan cietā seguma nobrauktuves ratiņkrēsliem, gan arī drošības margas pie ieejas esošajai terasei.

Šogad If Drošības fonda projektu konkursā tika iesūtīti 63 projekti, bet fināla balsošanā iekļuva 14 no tiem. Cīņa par pirmajām trim vietām visaktīvāk norisinājās starp četriem projektu iesniedzējiem un skaidru līderu nebija līdz pat pēdējai balsošanas dienai, kad līdz ar Kristiāna Dāvida pamatskolu “Kalna skola” par uzvarētājiem kļuva arī biedrība “Nepaliec Viens” un Jaunjelgavas pirmsskolas izglītības iestāde “Atvasīte”. Biedrība “Nepaliec Viens” iegūtos līdzekļus izmantos metāla durvju uzstādīšanai biedrības jaunā dienas centra telpās, savukārt bērnudārzs “Atvasīte” līdzekļus izmantos jaunu un drošu ieejas vārtu izbūvei.


Vairāk informācijas:
Elīna Ose
If Apdrošināšanas Ārējās komunikācijas vadītāja
Tālr. 67 094 870, e-pasta adrese: elina.ose@if.lv

‌‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa