Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates?fu=read&id=6975

Sākas pieteikšanās lielākajām skolu slidošanas sacensībām “Ledus Gladiatori”

2017.11.01 18:05

Vidzemes Olimpiskais centrs izsludina pieteikšanos lielāko skolu slidošanas sacensību "Ledus Gladiatori" 7. sezonai. Tradicionāli sacensības norisināsies piecās klašu grupās (4.-8.). Pieteikumu iesniegšanas gala termiņš ir 30. novembris.

Skolu slidošanas sacensības "Ledus Gladiatori" katru sezonu pulcē ap 1000 dalībniekus no Vidzemes reģiona izglītības iestādēm un ir lielākās šāda veida sacensības Latvijā. "Ledus Gladiatori" mērķis ir ne tikai noskaidrot ātrākās klašu komandas, bet arī dot iespēju bērniem apgūt slidošanas pamatus. Katra komanda pirms finālsacensībām aizvada trīs treniņus, kuros Vidzemes Olimpiskā centra slidošanas instruktori palīdz apgūt "Ledus Gladiatori" šķēršļu trases un slidošanas tehnikas elementus. Ar vērtīgām balvām visai klasei tiek apbalvotas visas klašu komandas un pedagogi, kā arī atraktīvākie karsēji, atbalstītāji, kuri ir piedalījušies “Ledus Gladiatori”.

Pieteikuma anketas, nolikums un cita informācija pieejama mājaslapā www.voc.lv, sadaļā “Ledus Gladiatori”. Papildus informācijai zvanīt: +371 29878192 (Jolanta Dukure).

AR KLASI CĪŅĀ DOTIES PAR GLADIATORU PĀRVĒRŠOTIES!
Tiekamies uz ledus Vidzemes Olimpiskajā centrā - Rīgas ielā 91, Valmierā!

Informāciju sagatavoja:
‌Lelde Bukovska
‌+371 28247515

‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa