Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=6966

Būt skaistai sev un savējiem

2017.10.29 17:14

Aicinām uz Madonas novada bibliotēku, lai pasākumā "Esmu skaista sev un savējiem" uzzinātu par krāsu pasauli ap mums un mūsos, vērotu modes un dizaina studijas "Defilē" audzēkņu defilē programmu, un uzzinātu ko jaunu par ajūrvēdu un aromterapiju skaistumkopšanā un sevis sakārtošanā.

Madonas novada bibliotēkas šī gada pasākumu ciklā: "Kā labāk dzīvot starp savējiem?", piesaistot Madonas novada nozaru speciālistus, jau notikuši 3 pasākumi: "Es un mana veselība", kurā piedalījās SIA “Madonas slimnīca” valdes priekšsēdētājs Artis Stuburs, zobārsts Kristaps Vidžis; "Es mēģinu saprast savu bērnu", kurā ieklausījāmies skolas un ģimenes psiholoģes Ineses Vaniņas vēstījumā, PII "Priedīte" vadītājas Gitas Lancmanes  pirmsskolas pedagoģes Sandras Pulkstenes stāstījumā par smilšu terapiju, iesaistījāmies praktiskajos darbiņos; "Es mēģinu sakārtot sevi", kurā padomus deva astroloģe Danuta Kiopa un pirts meistars Vilnis Lejnieks.

Trešdien, aicinām atvēlēt mirkli laika, lai sarunā ar Vinetu Blumbergu uzzinātu par krāsu pasauli ap mums un mūsos. Viņa ir Madonas BJC pedagoģe, vada Modes un dizaina studiju "Defilē". Studijas audzēkņi būs neparasti viesi tikšanās laikā, jo bagātinās ar defilē programmu, ļaus priecāties par neparastiem tērpiem, iedvesmoties interesantām idejām. Paldies par sadarbību un šo iespēju jāteic arī J.Simsona Madonas mākslas skolai. Laipni aicinām gan “Defilē” studijas dalībnieču vecākus, gan draudzenes, gan ikvienu apmeklētāju, kura sev un savējiem grib būt skaista gan svētkos, gan ikdienā.

Pasākuma laikā par tādu sevis sakārtošanas veidu un skaistumkopšanas iespēju kā ajūrvēdas zināšanas un aromterapija uzzināsim, ieklausoties Ināras Porietes pieredzē. Viņa ir SIA Efeja-I skaistumkopšanas salona vadītāja, kosmetoloģe. Laipni gaidām pie mums viņas jau esošos un vēl tikai potenciālos klientus.

Decembrī vēl būs viens pasākums: "Klāju galdu sev un savējiem", kurā vēlamies uzrunāt Madonas ēdināšanas uzņēmumu pārstāvjus, lai uzzinātu vairāk par Ziemassvētku galda un cienastu rotāšanu, noformēšanu.

Madonas novada bibliotēkā 1.novembrī pulksten 17:00.
Ieeja bez maksas.

Informāciju sagatavoja: Sarmīte Radiņa.


Informāciju iesūtīja:
Madonas novada bibliotēkas Eiropas Savienības informācijas un uzziņu lasītavas vadītāja Daiga Poča-Lapiņa.
Tel.nr.: 648 21050.

Ievietoja:
Inga Arāja