Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=6941

Labdarības koncerts „Baltā ūdensroze”

2017.10.23 18:15

27.novembrī Madonas pilsētas kultūras namā notiks Latvijas operas solistu labdarības koncerts „Baltā ūdensroze”. Koncertā uzstāsies operdziedātāji Kristīne Zadovska, Marlēne Keine, Rihards Millers, Juris Vizbulis, Sergejs Jēgers un koris „Reversium”, koncertmeistare Ērika Millere. ‌Pasākuma vadītājs Valters Krauze. Pēc madonieša, aktiera un populāro televīzijas šovu vadītāja Valtera Krauzes un viņa domu draugu iniciatīvas tiks vākti naudas līdzekļi „Mātes un jaundzimušā bērna krīzes atbalsta centra” izveidei Madonā, Parka ielā 6.

Topošajā centrā tiks uzņemtas sievietes, kas nonākušas krīzes grūtniecības situācijā, kurām nav kur palikt, kuras ir vardarbībā cietušas vai ir kādi citi iemesli, kas liek domāt par grūtībām saglabāt bērniņu. Brīdī, kad māte nolems bērnu saglabāt, jaunveidojamais „Mātes un jaundzimušā bērna atbalsta centrs” būs vieta, kur abiem palikt, saņemt nepieciešamo medicīnisko, psiholoģisko un vienkārši aprūpes atbalstu.
 
Projekts tiek īstenots sadarbojoties iedzīvotājiem, uzņēmējiem un Madonas novada pašvaldībai.

Visas iesaistītās personas dalību koncertā veic bez atlīdzības. 100% visi ienākumi no koncerta biļetēm tiks novirzīti „Mātes un jaundzimušā bērna krīzes atbalsta centra” izveidei Madonā. Biļetes uz koncertu jau tagad var iegādāties kinoteātra „Vidzeme” kasē Madonā un „Biļešu paradīze” kasēs un internetā visā Latvijā. Atbalstīt vari arī ziedojot uz kontu (ar tiesībām uz nodokļu atlaidi!), ar norādi: Ziedojums “Baltā ūdesnroze”, MADONAS NOVADA PAŠVALDĪBA, Reģ.Nr.LV90000054572, Saieta laukums 1, Madona, Madonas novads, LV-4801, Konts Nr. LV 97 UNLA  0030 9001 4261 6. LAI MUMS KOPĪGIEM SPĒKIEM IZDODAS GLĀBT SIRDI UN DZĪVĪBU LATVIJAS RĪTDIENAI! Info tālrunis: 29162862 (Nelda Janoviča)

Piebildīsim, ka šis būs jau otrs Latvijas operas solistu labdarības koncerts Madonā, ko veido Valtera Krauzes iedvesmotā organizatoru komanda. Pērn tika vākti naudas līdzekļi higiēnas vajadzību nodrošināšanas un atpūtas centra „Baltā istaba” izveidei Madonā, Parka ielā 6 (savākti nepilni 4000 eiro). Telpās pēc ēkas siltināšanas darbiem tiks nodrošināti veļas mazgāšanas un žāvēšanas pakalpojumi, kā arī iekārtota uzgaidāmā - atpūtas telpa. Līdz ar to „Baltajā istabā” cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, pensionāriem un daudzbērnu ģimenēm ar nelielu līdzmaksājumu būs iespēja izmazgāt veļu (iegādātas 2 veļas mašīnas un žāvētājs), dušas telpa jau pielāgota pensionāru un invalīdu vajadzībām, to papildus aprīkojot ar speciālām palīgierīcēm. Labdarībā iesāktais ceļš turpinās! Būsim atvērti dāsnumam arī šoreiz!

Madonas pilsētas kultūras namā 27.novembrī pulksten 19:00.
Biļetes cena: 5.00, 7.00, 10.00 EUR.
Visi iegūtie līdzekļi tiks izlietoti labdarībai - mātes un bērna krīzes atbalsta centra izveidei Madonā.



Informāciju iesūtīja: Nelda Janoviča.

Ievietoja:
Inga Arāja