Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=6745

Kāla ezerā jau sestais muzikāli vizuālais festivāls “Ezera skaņas”

2017.08.21 16:54

Piektdienas, 25.augusta, naktī vasaras festivālu sezonai izskanot, uz metafizisku pasākumu aicina “Ezera skaņas”. Ieeja pasākumā jau no pulksten 20:00. Dabas koncerta sākums pulksten 03:00... Sapnim līdzīgais pasākums uzburs skaņu celiņu saullēkta atnākšanai Kāla ezera vidū. Apmeklētāji uz pasākumu ierodas laivās. Visapkārt ir tumsa un klusums, ieskanas pirmās skaņas un aicina tām sekot. Līdz ar gaismas objektu parādīšanos sākas dabas koncerts, kas kulminējas, uzlecot saulei. Mūzika un vides objekti papildina apkārtni un atstāj brīvību iztēlei. Cilvēki neaplaudē, nesarunājas, priekšnesumā nav mākslinieku un skatītāju, katrs ir šī rīta notikuma dalībnieks un pagaidu ciemata iedzīvotājs. Priekšnesums noslēdzas tik pat klusi un nemanāmi, cik sācies. Sapnis ir beidzies, saule ir uzaususi, laivas izklīst katra savā virzienā un ir sākusies jauna diena...

"Ezera Skaņas" ir nekomerciāls pasākums ar akcentu uz kvalitatīvām mākslinieciskām idejām un tīru muzikālo sniegumu. Tas ir izteikti dabai draudzīgs un mieru nesošs pasākums, kas saliedē cilvēkus un respektē personīgo brīvību”, saka pasākuma veidotāji.

Kāla ezerā 25.augustā no pulksten 20:00 līdz 26.augusta pulksten 05:00.
Biļetes iespējams iegādāties: www.ekase.lv
Ieeja pasākumā: 25.augustā no pulksten 20:00.
Dabas koncerts: 26.augustā no pulksten 03:00.


Ieejas biļetē nav iekļauta laivas noma. "Ezera Skaņas" piedāvā laivu rezervāciju katrā no ostām, kuru var iegādāties kā papildus biļeti. Ar "V" ir apzīmēts vietu skaits laivās. Laivas nomas cenā ir iekļautas arī drošības vestes. Katrs apmeklētājs atbild par savu un savu bērnu drošību.

Vairāk informācijas: www.ezeraskanas.lv



Informāciju sagatavoja un iesūtīja: Zane Ozola.
Mob.tālr.: 00 371 26180179.

Ievietoja:
Inga Arāja