Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/jaunumi?fu=read&id=6713

MNJD aicina uz apmācībām "Kopā varam kalnus gāzt"

2017.08.08 12:44

Daudziem labā atmiņā palikušas Madonas novada jauniešu domes rīkotās apmācības "KOšā MAndarīna DAiva". Turpinot aizsākto tradīciju, no 17. līdz 19. augustam tiek organizētas apmācības novada jauniešiem "Kopā varam kalnus gāzt" Madonas novada multifunkcionālajā jaunatnes iniciatīvu centrā "KUBS".

Madonas novada Jauniešu domes aktīvisti Edgars un Luīze ir nolēmuši veidot un iedrošināt Madonas novada Jauniešu superkomandu, lai jau ar rudens sākumu aktīvi darbotos, veidotu pasākumus un celtu MNJD vārdu saulītē.

Apmācībās "Kopā varam kalnus gāzt" varēs vairāk uzzināt par pasākumu organizēšanu, darbu komandā, līdzdalību MNJD un citām norisēm jauniešu dzīvē. Laiks tiks pavadīts lietderīgi, radoši un saturīgi, jo mērķis ir saliedēt kārtīgu komandu, kas būtu gatava darboties visa gada garumā,

Apmācību organizētāji tic un cer, ka Madona būs Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2018, tāpēc vajag aktīvus jauniešus sapulcināt kopā, lai darbi vedas vieglāk.
Arī ja veiksme šoreiz nebūs madoniešu  pusē, MNJD tik un tā ir vajadzīgs kāds iedvesmas grauds, lai rastos jaunas idejas un tiktu piesaistīti jauni censoņi, uzskata organizatori.

Pieteikuma anketa - https://goo.gl/forms/nENs7hhN6zgkCgv32
Nepilngadīgajiem apmācību dalībniekiem vajadzīga vecāku atļauja.



Ar cieņu,
Luīze Sniedze
MNJD

‌Materiālu ievietoja 
‌Indra Veipa
‌MNMJIC "KUBS" jaunatnes darbiniece‌