Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=6657

Mārcienas BMX kauss!

2017.07.13 16:02

Šī gada 8.jūlijā Mārcienas BMX trasē norisinājās BMX sacensības ‘’Mārcienas kauss 2017’’, kurās startēja sportisti no Vecpiebalgas, Preiļiem, Jelgavas, Mārupes, Gulbenes, Lubānas un Madonas.

 Pavisam kopā Mārcienas BMX trasē sacentās 40 sportistu. Tie tika sadalīti pa vecuma grupām sākot no pieciem gadiem un uz augšu. Arī skatītāju un fanu atbalsts bija diezgan liels, intriga saglabājās līdz pat pašām sacensību beigām, tā nudien neatšķīrās no lielās BMX pasaules mazajā Mārcienā.

Sacensību noorganizēšana izdevās diezgan augstā līmenī. Gan vietējie fani, gan tie, kas bija atbraukuši ciemos teica daudz labu vārdu par to, ka spējam noorganizēt mazajiem censoņiem šāda līmeņa sacensības, jo tieši šādās BMX trasītēs kāda ir Mārcienā mazie sportisti sajūt uzvaras garšu, ticību saviem spēkiem un izaug par lieliem, un vareniem čempioniem.

Vietu izcīņa grupās šajā brīnišķigajā un saulainajā dienā šoreiz bija šāda:

piecgadnieku grupā - 1.vietā Ozoliņš Guntis, 2.vietā Platais Hugo; sešgadnieku grupā - 1.vieta Matvejevs Nils, 2.vietā Gulbis Armands, 3.vietā Roga Rihards; septiņgadnieku grupā - 1.vietā Asaris Aivo Edgars, 2.vietā Kornejs Nils, 3.vietā Kulītis Ervīns; 8+9 gadi grupā - 1.vieta Osis Valters, 2.vieta Bērziņš Emīls, 3.vieta Matisons Mārtiņš; 10+11 gadi grupā - dalītā 1.vieta - Ļebedevs Markuss un Adamovičs Kārlis, 2.vieta Dzenis Rinalds un 3.vieta Ziļevs Aleksis; 12+13 gadi grupā 1.vietā Raize Ritvars, 2.vietā Studers Kristers, 3.vietā Ancāns Daniels; 14+15+16 gadi grupā - 1.vietā Verebs Niks, 2.vietā  Zainalovs Mareks, Krūzeru klases grupā 1.vietu izcīnīja Budzinskis Niks, 2.vietu Ļebedevs Guntars un 3.vietā ierindojās Kuprans Kalvis; tautas grupā līdz 12 gadiem  1.vietā Suļimenkovs Tigrans, 2.vietā  Sjomkāns Gustavs;  12+ grupā 1.vietu izcīnīja Kuprans Kristers. Apsveicam visus dalībniekus!

Pirmo vietu ieguvēji tika apbalvoti ar kausiem, savukārt no 2. vietas līdz 8. vietai balvās tika sadalītas medaļas .

 Pirms sacensībām un pēc sacensību apbalvošanas notika kopējā fotografēšanās , un noslēgumā, kā jau ierasts tradīcijas nepārkāpjot, gardā Mārcienas zupa.

 Nobeigumā gribētu aicināt Mārcēniešus kuriem ir vēlme un kurus saista šis interesantais sporta veids - nākat klāt visu sarunāsim!

 Paldies!

BMX kluba ‘’Madona” vadītājs Guntars Ļebeģevs