Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=6564

“Madonas kauss 3x3” U-9 basketbolistiem

2017.05.31 13:47

      Svētdien 28.maijā Madonas pilsētas sporta centrā pirmo reizi tika rīkots basketbola turnīrs visjaunākajiem basketbolistiem U-9 (2008.g.dz.un jaunāki). Ja “Kārums kauss” sacensībās U-10 vecuma grupā vienlaikus laukumā notiek cīņa 4:4, U-11 vecuma grupā jau 5:5, tad U-9 vecuma grupa sāk mācīties basketbola spēli uz samazināta laukuma 3:3.

     Liels paldies Madonas pilsētas sporta centra darbiniekiem, kuri palīdzēja un nodrošināja idēālus apstākļus jaunajiem basketbolistiem un izveidoja ideālus divus samazinātus basketbola laukumus!

     Turnīrā piedalījās 3 sporta skolu jaunie spēlētāji, 6 komandas- 2 komandas no Madonas, 2 komandas no Līvāniem un 2 komandas no BS Rīga.

     Turnīrā tika aizvadītas 18 spēles- 15 spēles apakšgrupā un 3 cīņas par attiecīgajām vietām. Par augstākajām vietām savstarpēji cīnījās Rīga1 un Rīga2( 25:8), spēlē par 3.vietu Madona1 ļoti spraigā cīņā atzina Līvāni1 pārākumu (6:7), cīņā par 5.vietu Madona2 pieveica Līvāni2 komansdu (18:4). Madonas BJSS šajā turnīrā pārstāvēja “Madona-1” (Kārlis Augusts Vītols, Haralds Justs, Jēkabs Saliņš, Varis Rodrigo Strumpe), “Madona-2” (Adriels Vasilaki, trenera I.Tetera mazdēls Kārlis , Rainers Kolomegins, Valts Vuškāns, Maksimiliāns Haase).

     1.-3.vietu ieguvējas komandas saņēma kausiņus un medaļas, 4.-6.vietu ieguvēji saņēma piemiņas medaļiņas, katras komandas vērtīgākais spēlētājs skaistu basketbola simbolikas piemiņas kausiņu.

          Šajā vecuma grupā jauni basketbolā trenēties griboši zēni būs laipni gaidīti vienmēr, jo sākt nekad nav par vēlu un pašlaik no 1.un 2.klases mēs esam tikai 8 spēlētāji-kas ,loģiski, normālai basketbola komandai ir daudz par maz.

     Liels paldies Madonas BJSS, zēnu vecākiem, tiesnešiem un SIA "VEMOLS" par balvām metienu konkursa dalībniekiem!

Agnis Beķeris

treneris