Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates?fu=read&id=6462

Madonas novada Mācību priekšmetu olimpiāžu uzvarētāju apbalvošanas pasākumi

2017.05.09 10:25

8. un 9.maijā divās īpašās ceremonijās tika sumināti visi Madonas novada izcilākie mācību priekšmetu olimpiāžu uzvarētāji un viņu pedagogi.

Laikā, kad dabā jābūt zaļam, saplaukušam un ziedošam pavasarim, tomēr tas vēl tāds nav - skolēnu mācību priekšmetu olimpiāžu apbalvošanas pasākums bija apliecinājums tam, ka sasniegumu, panākumu un izcilības koks ir saziedējis visā krāšņumā, priecējot gan skolēnus pašus, gan viņu pedagogus, darot lepnus vecākus, tāpat arī skolu un pilsētu kopumā.
Olimpiāžu laureāti ar savu darbu un zināšanām ir novada, reģiona un pat valsts līmenī pierādījuši, ka Madona izglītības jomā ir "liela un spēcīga" pilsēta. Jebkurš apbalvojums ir motivācija turpmākajam darbam, tāpēc ikvienam skolēnam tika vēlēts neapstāties pie sasniegtā, uzstādīt sev jaunus mērķus un neatlaidīgi tiekties uz tiem.

Ieskatam statistiska informācija.






‌S.Jansone
8.maijā tika sumināti 10.-12. klašu skolēni, bet 9.maijā 1.-9.klašu skolēni. Tika apsveikti arī izcilāko Zinātniski pētniecisko darbu autori, kā arī Skolēnu mācību uzņēmums "Shine & Safe" ar augstiem panākumiem.
Par muzikāliem sveicieniem rūpējās dziedātāja Diāna Rudāne ar ģitāristu Ivanu, muzicējošu un dziedošu puišu apvienība Kristera Ķevera vadībā, kā arī mūsdienu deju grupa Aliens.
Olimpiāžu norisi koordinēja un apbalvošanas pasākumu organizēja Madonas novada pašvaldības Iglītības nodaļa.

Ar visiem 2016./2017.gada olimpiāžu rezultātiem un laureātiem iespējams iepazīties šeit.


‌Inoformāciju apkopojusi: Izglītības nodaļas vadītājas vietniece S.Jansone
‌Informāciju ievietoja: I.Riekstiņa