Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/k-notikumi?fu=read&id=5724

Iepazīsimies! Madonas novada dienas Kultūras programmas dalībnieki. Uz brīvdabas skatuves...

2016.05.06 12:57

Madonas pilsētas kultūras nama bērnu un jauniešu kolektīvu priekšnesums uz Kalnciema kvartāla brīvdabas skatuves 11:00. 12:00 uzstājas Madonas pūtēju orķestris...






Mūsdienu deju grupa “Aliens”

“Aliens” dejotāji savu dvēseli atraduši mūsdienu dejā un mūzikā, tāpēc priecīgi un gatavi dejot cilvēkiem jebkurā vietā. Dejā galvenais ir stāsts un emocijas ko sniegt skatītājam. Repertuārā visdažādākā mūzikas un deju soļu gamma no hiphopa līdz laikmetīgajai dejai. (Vadītāja Ināra Cakule)



Popgrupa "Smaidiņš"
Esam bērnu popgrupa, kurā dzied 1.-4.klašu bērni. Dziedam visdažādākās dziesmas sākot no "Knīpu un Knauķu" repertuāra līdz pat "Dzeguzītei". Šis ir pirmais šī sastāva lielais izbrauciens ārpus Madonas. Esam gatavi priecāties par savu izpildījumu un iepriecināt arī citus. Lai jums smaids nepazūd no sejas! :) (Vadītāja Ilze Rijniece)



Vokālā grupa "The Sound Effect"
Esam meiteņu vokālā grupa, kurai patīk dziedāt ar pilnu atdevi uz skatuves. Dziedam visdažādākās dziesmas, kuras ir aranžējusi Ilze Rijniece. Mums patīk uzstāties ar dzīvo pavadījumu, fonogrammas neizmantojam. Šodien tika sagatavotas gan estrādes stila dziesmas, gan arī speciāli šim pasākumam tradicionālā programma, kurā izpildīsim tautas dziesmu apdares un Ilzes Rijnieces oriģināl dziesmas ar tautas dziesmu tekstu. (Vadītāja Ilze Rijniece)



‌Madonas pūtēju orķestris
Madonas pūtēju orķestris vienmēr ir centies lauzt tos stereotipus, kuri pavada pūtēju orķestrus - kad, kur un kas jāspēlē šādām muzikālām vienībām. Viņu izpildījumā varam klausīties dažādu laikmetu un stilu mūziku - baroku, tradicionālo pūtēju orķestru, akadēmisko mūziku, kā arī popmūziku, džezu un rokenrolu. Andreja Cepīša vadībā pūtēju orķestris ir ieguvis savu atpazīstamību republikas orķestru saimē. Nupat aprīlī orķestris piedalījās XVI Starptautiskajā Lietuvas pūšamo instrumentu orķestru konkursā, kurā iegūtas balvas par labāko diriģentu, labāko obligātā skaņdarba interpretāciju un visnozīmīgāko balvu - Grand Prix. Orķestris cītīgi gatavojas Madonas pilsētas svētkiem, kur 3.jūnija vakarā Saieta laukumā Madonas iedzīvotāji un viesi tiek gaidīti uz lustīgu zaļumballi Madonas pūtēju orķestra pavadījumā!


‌Informāciju apkopoja: galvenā speciāliste kultūras darba organizatore Inga Arāja.
Tālr.: 64860579.

Ievietoja:
Inga Arāja