Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/sporta-aktualitates?fu=read&id=4117

Mētrienas pagasta zelta svētdiena – 2014.gada 6.aprīlis

2014.04.07 17:35

Andreja Eglīša Ļaudonas vidusskolas sporta zālē 6.aprīlī, ar pusfinālu un fināla spēlēm, noslēdzies Madonas novada atklātais čempionāts volejbolā vīriešiem.

Čempionātu uzsāka 10. komandas, bet noslēdza tikai 7.komandas. uzvarot ceturtdaļfinālspēles, pusfinālos iekļuva Madonas pilsētas 2.vidusskolas, Lubāna/Barkava/Degumnieki, Mētrienas un Ļaudonas komandas. Pirmajā pusfinālspēlē Madonas pilsētas 2.vidusskolas komanda ar rezultātu 3:0(25:22;25:15;25:17) uzvarēja Ļaudonas komandu un iekļuva finālā. Otrā pusfinālspēle starp Mētrienas un Lubāna/Barkava/Degumnieki komandām noslēdzās ar rezultātu 3:1(25:11;25:13;21:25;25:18) Mētrienas komandas labā un izcīnīta vieta finālā. Spēlē par Madonas novada atklātā čempionāta vīriešiem bronzas medaļām Lubāna/Barkava/Degumnieki komanda ar rezultātu 3:0( 25:22;25:16;25:23) uzvarēja Ļaudonas komandu. Ar ļoti lielu interesi tika gaidīta finālspēle, jo komandas regulārajā čempionātā bija ierindojušās pirmajās divās vietās. Pirmajā setā ar rezultātu 25:22 uzvar Mētrienas komanda. Otrajā setā ar rezultātu 25:21 uzvar Madonas pilsētas 2.vidusskola, trešais sets laikam bija diezgan izšķirošs, kurā ar rezultātu 25:23 uzvarēja Mētrienas komanda. Ceturtajā setā uzvarot ar 25:16, un visā spēlē ar rezultātu 3:1 par 2013./14.gada Madonas novada atklātā čempionāta uzvarētājiem kļuva Mētrienas komanda. Godalgoto vietu ieguvēji saņēma Madonas novada pašvaldības dāvinātās medaļas, komandas kausus, bet Mētrienas komandas dalībnieki arī individuālos uzvarētājkausus.

Paldies par uzņemšanu Andreja Eglīša Ļaudonas vidusskolas kolektīvam, direktoram Guntim Lazdam, sekretārēm, apskaņotājam. Finālsacensību tiesnešiem Zigmundam Znotiņam un Jānim Sudāram.

Ar Madonas novada atklātā čempionāta uzvaru un zelta medaļām Mētrienas pagasta zelta svētdiena vēl nebija beigusies. Svētdienas vakarā Jelgavā norisinājās arī Latvijas čempionāta volejbolā vīriešiem finālspēle, kur savā starpā tikās Jelgavas “Biolar” un RTU/Robežsardze komandā. Interesantā spēlē ar rezultātu 3:1 uzvarēja RTU/Robežsardze un visā finālsērijā, arī ar tādu pašu rezultātu 3:1 uzvarēja RTU/Robežsardze izcīnot Latvijas čempionāta zelta medaļas. Komandas sastāvā, kura izcīnīja zelta medaļas, uz laukuma viens no labākajiem spēlētājiem bija mētrienietis – Edgars Točš.

Sveicam Edgaru ar izcīnīto zelta medaļu un Mētrienas pagastu ar zelta svētdienu.

            Madonas novada pašvaldības sporta darba organizators: M.Gailums

Vairāk foto no finālspēlēm: www.madona.lv sadaļā sports/foto galerija