Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=4116

Madonas novada pašvaldības projekts „Jauniešu karjeras izvēles un amata prasmju apguve’’

2014.04.07 09:52

Šī gada vasaras mēnešos – laika posmā no 1.jūnija līdz 31.augustam Madonas novada pašvaldība īstenos projektu „Jauniešu karjeras izvēles un amata prasmju apguve’’, lai atbalstītu jauniešu amata prasmju apguvi vasaras periodā, veicinātu jauniešu karjeras un neformālās izglītības attīstību Madonas novadā, piešķirot finansējumu 30 jauniešu atalgojumam.

Projekta uzdevumi:

§  veicināt jauniešu aktīvu dalību savas karjeras veidošanā un izaugsmē Madonas novadā;

§  sekmēt jauniešu nodarbinātības un konkurētspējas attīstību tūrisma, kultūras, uzņēmējdarbības, neformālās izglītības un sociālo pakalpojumu jomā Madonas novada pašvaldībā;

§  paaugstināt jauniešu konkurētspēju vietējā darba tirgū;

§  veicināt jauniešu līdzdalību savu ideju, interešu un problēmu risināšanā;

§  nodrošināt jauniešiem iespēju lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku.

Projekta ietvaros Madonas novada jaunieši varēs pieteikties uz 30 vakantajām darbavietām, kuras būs iesnieguši Madonas novada uzņēmēji. Informācija par projekta norises kārtību un termiņiem, kā arī projekta pieteikuma veidlapas pieejamas nolikumā.

Darba devēji tiek aicināti vakantās darbavietas projektam iesniegt līdz 2014. gada 25.aprīlim, aizpildot nolikuma 4. pielikumu. Pieteikumu iesniedz Madonas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļā (Saieta laukumā 1, Madona, LV-4801), 109.kabinets vai elektroniski ilze.vogina@madona.lv, ar norādi „Jauniešu karjeras izvēles un amata prasmju apguves” projekts.

Vasaras darbu vakanču piedāvājums tiks publicēts mājas lapā www.businessmadona.lv un www.madona.lv.

Jaunieši pieteikumus uz piedāvātajām vakancēm varēs iesniegt laika posmā no 2014.gada 30.aprīļa līdz 16.maijam, atbilstoši nolikumam.