Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=10192

Balso par savu konkursa "Skaistākais Ziemassvētku noformējums" favorītu!

2021.01.05 11:28

Ir noslēgusies pieteikumu pieņemšana konkursam „Skaistākais Ziemassvētku noformējums”, kura mērķis ir apzināt un apbalvot tos Madonas novadniekus, kuri īpaši rūpējas par svētku noskaņas radīšanu ap saviem namiem, uzņēmumiem vai valsts/pašvaldības iestādēm.

Pateicamies ikvienam Madonas novada iedzīvotājam, kurš šajā svētku laikā, piepalīdzot ziemai, ļāvās dekorēšanas priekam un izrotāja savu mājokli, iestādi, uzņēmumu ar svētku rotājumiem, ļaujot mums visiem kopā baudīt patiesu svētku noskaņu.

Kopumā konkursam "Skaistākais Ziemassvētku noformējums" iesūtīts 32 pieteikumi. Pieteikti 17 Madonas pilsētā izrotāti objekti un 15 objekti novada pagastos.

Aicinām ikvienu iedzīvotāju  balsot par, Jūsuprāt, skaistāk izdekorēto namu Madonas pilsētā un pagastos. Uzvarētājs katrā kategorijā tiks noteikts ņemot vērā žūrijas vērtējumu, kā arī iedzīvotāju balsojumu. Uzvarētāju apbalvošana notiks pēc balsojuma un žūrijas komisijas vērtējuma apkopojuma. Plašāk par konkursu šeit.

Balsojums turpināsies līdz 22. janvārim. Balsojuma anketa šeit

Aicinām konkursam pieteikto, izrotāto ēku īpašniekus vēl nesteigties ar dekoru noņemšanu. Ļausim iedzīvotājiem vēl kavēties ziemas un svētku izjūtās!  

Foto galerijā daži no konkursam pieteiktiem, kā arī nepieteiktiem fotogrāfa Agra Veckalniņa objektīvā notvertiem namiem.

Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļa