Šī lapa ir izdrukāta no Madona.lv
Interneta adrese:
https://www.madona.lv/lat/aktualitates-pasvaldiba?fu=read&id=3003

Vai dakteris paspēs laikā?

2012.10.29 21:31

Iztēlojieties situāciju: ziema, sniegs, kā parasti ceļš nav tīrīts. Jūs brienat jau sazin kuro kilometru, meklējot kādu noteiktu māju. Kļūst tumšs, tuvojas pilsētas robeža, taču mājas kā nav, tā nav. Jūs sākat domāt, ka tā varētu būt nojaukta, ieputināta līdz skurstenim, vai, ka atrodaties nepareizajā pilsētas daļā. Un viss tikai tādēļ, ka plāksnīte ar mājas nosaukumu vai numuru ir sarūsējusi stiprinājuma vietās un nokritusi. Vai arī, lēti iegādāta, tā vienkārši neatstaro gaismu. Var jau teikt, ka šad tad pastaiga svaigā gaisā par ļaunu nenāk, bet ja nu māju atrast neizdodas pastniekam, ātrajai palīdzībai vai policijai? Tādēļ ir svarīgi, lai plāksnīte ar nosaukumu būtu, turklāt labi saskatāma.

Pašvaldību noteikumi nosaka, ka pie ēkām jābūt norādītiem to numuriem vai nosaukumiem. Noteikumos parasti ir precīzi aprakstīts plāksnīšu izskats, taču īpašnieki ne vienmēr zina visas nianses, un tādēļ pasūta nepareizas formas vai krāsas plāksnītes. Un par to jau draud sods.

Obligāta prasība ir arī brīdinājuma zīmes izvietošana, ja sētā atrodas suns. Tāpat pašiem īpašniekiem var rasties nepieciešamība izvietot dažādas norādes vai brīdināt apkārtējos, piemēram, par to, ka teritorijā iebraukt ir aizliegts vai ka tā ir privātīpašums.

Otrs būtiskākais jautājums ir kvalitāte. Izvēloties savas mājas vai uzņēmuma „vizītkarti”, būtiski ir padomāt pāris soļus uz priekšu. Vai tā būs gaismu atstarojoša? Tātad, jūsu mājas numurs vai ielas nosaukumus būs redzams arī tumsā.

Jebkurā gadījumā – svarīgākais taču ir tas, lai visi, kam tas nepieciešams, spētu Jūs atrast, bet tie, kam pie Jums nav ko meklēt, tiktu savlaicīgi informēti.

SIA  LATSIGN pārstāvis

Sīkāka informācija:
Janeks Ikusovs
Pārdošanas projektu vadītājs
LATSIGN
Bauskas iela 86,
Rīga, LV1004
mob: +371 2628 4124
‍tālr: +371 6760 7095
fakss: +371 6760 7033 

janeks@latsign.lv
www.latsign.lv
www.latsignveikals.lv