Sadarbība turpinās


Sadarbības ietvaros Madonas novada pašvaldība regulāri saņem humāno palīdzību. Sūtījumus komplektē Vācijā, bet transportu finansē Madonas pašvaldība.


 
Metmanas biedrības „Lettland hilfe” pārstāvji seko līdzi, kur šīs humānās palīdzības lietas un iekārtas tiek pielietotas un izmantotas. Vācieši ir apmeklējuši Liezēres bērnu namu, pansionātus Barkavā un Ļaudonā, bērnudārzu „Saulīte” un apskatījuši Dzelzavas pagastu. Ar pašvaldības iestāžu vadītājiem ir apspriests, kāda palīdzība vēl būtu nepieciešama.

Domājot par nākotni, turpināsies sadarbība humānās palīdzības piegādē, kas arī ir galvenā sadarbības joma. 2011. gadā ir paredzēta Metmanas pašvaldības vadītāja Bernda Gintera vizīte Madonā, jo arī viņš atbalsta šo sadarbību.

Attēlos:

2007.gadā Valsts prezidents Valdis Zatlers pasniedza Atzinības krustu Peteram Langbēnam par nesavtīgu ieguldījumu Vācijas – Latvijas sadarbības veicināšanā. Svinīgajā brīdī piedalījās arī abu pašvaldību vadītāji – Madonas pilsētas domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters un toreizējais Metmanas pašvaldības vadītājs Bodo Novodvorskis, kā arī Daila (arī skolotājai toreiz tika pasniegts Latvijas Valsts augstākais apbalvojums) un Laimonis Sembergi. Laimonis Sembergs ir arī Vācijas draugu biedrības vadītājs.
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums