Par uzņemšanu Madonas pilsētas vidusskolā

iesūtīts: 2020.05.25 16:20
Madonas pilsētas vidusskolas mērķis, uzsākot kompetenču pieejas realizāciju mācību procesā vidusskolas klasēs, ir palīdzēt skolēniem apzināties savas intereses, spējas, prasmes, kļūt konkurētspējīgiem, prast darboties komandā, rīkoties radoši, atbildīgi, godīgi un būt gataviem jauniem dzīves izaicinājumiem.

Skolēniem, kuriem vairāk interesē tehnikas un tehnoloģiju joma, padziļinātai apguvei tiek piedāvāta programmēšana, fizika, bioloģija un angļu valoda.

Skolēniem, kuriem vairāk interesē valodas, sabiedrisko attiecību veidošana un radoša pašizpausme, padziļinātai apguvei tiek piedāvāta latviešu valoda un literatūra, angļu valoda, sociālās zinātnes, kā arī dizains un tehnoloģijas.

Skolēniem, kuri izvēlēsies mācības neklātienes formā, padziļinātie mācību priekšmeti ir latviešu valoda un literatūra, angļu valoda un vēsture.

Skolas specializēto kursu piedāvājumu veido valsts aizsardzības mācība, publiskā uzstāšanās un debates, praktiskais radošums, uzņēmējdarbības pamati, trešā svešvaloda (vācu),  robotika, teātris un drāma, kolektīvā muzicēšana.

Skolēns savu izglītības grozu izveidos pats – no pamatkursiem 10. un 11. klasē un  3 padziļinātajiem kursiem 12. klasē, izvēloties arī 2 specializētos kursus.

Tā ir iespēja izvēlēties un mācīties to, kas saista, interesē un aizrauj.

2020./2021. mācību gadā Madonas pilsētas vidusskola, uzņem audzēkņus 10.klasē ar sekmīgiem gada vērtējumiem visos mācību priekšmetos.

Pamatkursi (tehnikas virziens) - latviešu valoda, svešvalodas, vēsture un sociālās zinātnes, kultūras pamati, literatūra, fizika, ķīmija, bioloģija, ģeogrāfija, matemātika, programmēšana, sports un veselība

Pamatkursi (humanitārais un neklātienes virziens)  - latviešu valoda, svešvalodas, vēsture un sociālās zinātnes, kultūras pamati, literatūra, dabaszinības, matemātika, dizains un tehnoloģijas, sports un veselība


Direktore Inese Strode

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums