Izvēlne

Uzsākts Jaunais studiju gads Latvijas Universitātes Madonas filiālē

iesūtīts: 2020.09.28 11:21
26. septembrī Latvijas Universitātes Madonas filiālē ar prieku, dziesmām un laba vēlējumiem tika atklāts Jaunais studiju gads!

Latvijas Universitātei šis ir 101. jubilejas gads un Madonas filiāles - 24. darbības gads. Sveicam un lepojamies, jo, paliekot dzīvot un strādāt tuvāk dzīvesvietai, studenti piedalās iespējamajā misijā – iegūst augstāko izglītību un profesiju lielākajā Latvijas augstskolā un vienā no uzņēmīgu personību atbalstošām pilsētām Latvijā – Madonā!

Šogad Madonas filiālē studijas uzsāka 36 pirmā kursa studenti programmās "Pirmsskolas skolotājs" un "Sporta treneris", kuri sestdienās uz Madonu dosies gan no tepat, no Madonas un novada (Aronas, Bērzaunes, Dzelzavas, Liezēres, Mētrienas, Praulienas pagastiem), gan arī no tālākām vietām: Aizkraukles, Cesvaines, Ērgļiem, Gulbenes, Jēkabpils, Krustpils, Lejasciema, Medņevas un Nautrēnu pagastiem, Priekuļiem, Rēzeknes, Smiltenes, Stradu, Taurupes, Tirzas un Vietalvas pagastiem.

Kopā šajā studiju gadā Madonas filiālē studē vairāk nekā 120 studenti no 60 ģeogrāfiskajām vietām Vidzemē un Latgalē. Kā arī, kursus "Pedagoģiskās darbības pamati", sestdienās, šajā rudenī, apmeklē gandrīz 30 kursu klausītāji.

Svinīgais pasākums tika atklāts ar Valsts himnu, Madonas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Agra Lungeviča, deputātes, Madonas pilsētas vidusskolas direktores un LU docētājas Ineses Strodes uzrunu un vēlējumiem filiāles saimei, klātesot deputātei un Izglītības un jaunatnes lietu komitejas vadītājai Valdai Kļaviņai.

Sveicienus Madonas filiāles studentiem video uzrunā sūtīja LU rektors prof. Indriķis Muižnieks. Vēlējumus sūtīja arī Latvijas valsts eksprezidents, Latvijas Basketbola savienības prezidents Raimonds Vējonis; būt radošiem, atcerēties, ka "viss jaunais ir labi aizmirsts vecais" un tiekties pēc augstākiem sasniegumiem izglītībā un arī sportā, teica šis dienas lekciju docētāji prof. Anna Līduma, Daiga Kalēja-Gasparoviča un Rihards Parandjuks.

Pirmā kursa studenti nodeva svinīgo Solījumu, pēc kā sekoja arī vecāko kursu sveicieni studentiem un filiāles direktorei.

Sveicam visu Latvijas Universitātes Madonas filiāles saimi! 


Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Madonas novada pašvaldības
‌Attīstības nodaļas vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums