Izvēlne

Pieteikšanās pie ārstiem - speciālistiem

iesūtīts: 2020.08.19 11:36
Madonas novada pašvaldības Sociālais dienests informē.

Sadarbībā ar ģimenes ārstu praksēm un Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Mobilo Veselības aprūpes centru atsācis savus izbraukumus un nākošā tikšanās Madonā, Parka ielā š.g. 4 organizēta 4. septembrī.

Sakarā ar jaunā mācību gada sākšanos, vecāki aktīvi interesējas par bērnu pierakstu pie acu ārsta, līdz ar to šoreiz mazos pacientus pieņems tikai acu ārsts! Jāpiebilst, ka rinda uz 4. septembri jau ir nokomplektēta.

Aicinām vecākus bērnus pierakstīt pie acu ārsta un gastroenterologa š.g. 20. oktobrī.

Lūgums sazināties pa tālruņiem mob. 26452077, t.64807293, kā arī izmantot iespēju informāciju nodot ar īssziņas vai WhatsApp lietotnes palīdzību.


Vēlamies atgādināt, ka Mobilais veselības aprūpes centrs savu darbību Latvijā turpina kopš 2010.gada rudens un kopā ar ārstiem no Bērnu klīniskās Universitātes slimnīcas dodas vizītēs uz Latvijas reģioniem, lai sniegtu bezmaksas ārstu konsultācijas un veselības apskates tur esošajiem bērniem. 
Mobilais veselības aprūpes centrs - 12 metrus garš, moderns transporta līdzeklis, kurā atrodas divas pacientu izmeklēšanas telpas un pieņemšanas telpa, kuras pielāgotas diagnostisko un profilaktisko medicīnas pakalpojumu sniegšanai.  Konsultācijas vecākiem un bērniem sniedz tādi speciālisti kā – oftalmologs, pediatrs, pulmonologs alergologs, neirologs, endokrinologs un gastroenterologs. Vispieprasītākie ir – acu ārsts, alergologs un neirologs. Vismaz 400 bērni visā Latvijā  katru mēnesi saņem bezmaksas ārstu apskates!

Vecāki izmantojiet iespēju saņemt konsultācijas pie Rīgas speciālistiem!


Informāciju iesūtīja: Inese Zālīte
Madonas novada pašvaldības Sociālā dienesta sociālā darbiniece darbā ar ģimenēm un bērniem 
t. 26452077, 64807293

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums