Izvēlne

Saņemts atzinīgs vērtējums par Madonas slimnīcas darbību

iesūtīts: 2020.08.07 09:22
Veselības ministrija (VM) kopā ar Veselības Inspekciju pašreiz veic padziļinātu izpēti par slimnīcu darbu Latvijā. Līdz septembrim plānots izanalizēt visu slimnīcu darbu un nākt klajā ar kopējo attīstības plānu.

Lai saņemtu vērtējumu par Madonas slimnīcu, vakar, 6. augustā, Madonas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Agris Lungevičs kopā ar slimnīcas valdi devās uz VM. Madonas slimnīca pieder pie 3. līmeņa slimnīcām, un, kā atzina VM, slimnīca strādā labā līmenī - pašreiz piedāvā un spēj nodrošināt tos pakalpojumus un profilus, kas iedzīvotājiem nepieciešami un atbilst šāda līmeņa slimnīcām.

Ministrija arī turpmāk redz Madonas slimnīcu kā medicīnas pakalpojumu centru Madonas reģionā un pat pāri tā robežām, arī nākotnē saglabājot visas nodaļas slimnīcā un visu to pakalpojumu klāstu, kuru sniedzam šobrīd. 

Uzdevums ir izveidot 5 gadu stratēģijas plānu un redzējumu slimnīcas attīstībai, tostarp izvēlēties kādu noteiktu virzienu vai virzienus, kurus vēl vairāk attīstīt un specializēties, piemēram, traumatoloģiju vai rehabilitāciju. Jau pašreiz šīm nozarēm ir piemērotas telpas un personāls. Tajā pašā laikā, netiks slēgts neviens no pašreizējiem pakalpojumiem.

Arī turpmāk būs pieejams valsts finansējums ne tikai pašreizējā līmenī, bet ar iespēju attīstīties. Protams, jārūpējas par to, lai būtu dažāda profila speciālisti, jāgatavo attīstības plāns un pareizi jāsaliek galvenie uzsvari.



Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums