Izvēlne

Madonas novads piedalās konkursā "Jauniešu galvaspilsēta 2018"

iesūtīts: 2017.07.04 16:23
Vai Madonas pašvaldībā notiek aktīvs darbs ar jaunatni? Vai Madonas pilsētā un novadā ir aktīvi, radoši un mērķtiecīgi jaunieši?

Mūsu gadījumā atbilde noteikti ir apstiprinoša, tāpēc Madonas novada pašvaldība arī šajā gadā 30.jūnijā ir iesniegusi pieteikumu dalībai konkursā "JAUNIEŠU GALVASPILSĒTA 2018", kuru organizē Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar biedrību “Latvijas Jaunatnes padome” un Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā.

Arī 2016. gadā Madonas novada pašvaldība piedalījās konkursā "Latvijas jauniešu galvaspilsēta 2016". Žūrijas vērtējumā Madonas novada pašvaldība Valsts mērogā bija 1. vietā, taču nebija tik lielas atsaucības publiskajā balsojumā, kas pašvaldībai kopvērtējumā deva 2. vietu. Par Latvijas jauniešu galvaspilsētu 2016. gadā kļuva Jelgava.

Iniciatīvas īstenošanā un informācijas apkopošanā lielu ieguldījumu ir devusi Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļas projektu sagatavošanas un ieviešanas speciāliste Indra Kārkliņa, Madonas novada pašvaldības Bērnu un jauniešu centra direktore Gunita Kļaviņa un jaunatnes darbinieki, jauniešu biedrības, Madonas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļa, Izglītības nodaļa, kā arī LIAA Madonas biznesa inkubatora vadītāja Iveta Vabule.

2017. gadā par Latvijas Jauniešu galvaspilsētu kļuva Liepāja. Sparīgi uzsākot izstrādāt Jaunatnes politikas attīstības plānu 2018.-2024.gadam, esam gatavi pierādīt, ka MADONA VAR uzņemties Jauniešu galvaspilsētas lomu 2018. gadā.

Informācija par konkursu - ww.jaunatneslietas.lv

MADONAS NOVADA PIETEIKUMS:
1.PIELIKUMS (Word doc.)
2.PIELIKUMS (Word doc.)



‌Informāciju ievietoja: I.Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums